Căutare Live

Cum arată și cu ce se ocupă Oana, sora Biancăi Drăgușanu. I-a fost mereu alături vedetei, la bine și la greu

Bianca Drăgușanu este unul dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul românesc, însă foarte puțini știu că aceasta are și o soră la fel de frumoasă.

Cum arată și cu ce se ocupă Oana, sora Biancăi Drăgușanu.

Oana și Bianca au o relație foarte strânsă și frumoasă. Cele două surori sunt una lânga cealaltă mereu și se susțin reciproc.

Sora Biancăi Drăgușanu a ales să stea departe de ochii curioșilor și nu și-a expus viața personală în lumina reflectoarelor.

Cum arată și cu ce se ocupă Oana

Toată lumea o cunoaște pe Bianca Drăgușanu, diva care a surprins showbiz-ul românesc cu viața ei amoroasă. După ce a trecut prin numeroase împăcări și despărțiri de Alex Bodi, vedeta a ales să își refacă viață, iar sora ei i-a fost alături din prima clipă.

Cele două surori seamănă ca două picături de apă. Oana nu este așa de cunoscută ca și Bianca, însă sție cum să facă bani. Aceasta are un magazin de haine și ia piese vestimentare din mai multe depozite din lume, inclusiv din atelierul de îmbrăcăminte al Biancăi Drăgușanu.

Oana a cochetat pentru puțin timp cu lumea showbiz-ului atunci când a participat alături de sora ei la "Asia Express".

Oana are o familie minunată!

La fel ca și sora ei, Oana nu a prea avut noroc în dragoste. Aceasta a trecut printr-un divorț, de unde a apărut un copil, iar recent și-a găsit din nou un partener de viață cu care a făcut un al doilea băiat.

Pepe, cu lacrimi în ochi din cauza divorțului. Imagini greu de privit cu artistul... Ramona Olaru, poză în dormitor, doar într-o cămașă. Look-ul sexy al prezentatoarei de la Neatza...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Parteneri
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Catine.ro
Ultimele știri
x