Antena Căutare

Care e dieta lui Gigi Becali. Ce mănâncă zilnic patronul FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că a adoptat un regim alimentar care îl ajută să aibă o sănătate de fier la 65 de ani. Iată ce mănâncă zilnic!

Care e dieta lui Gigi Becali. Ce mănâncă zilnic patronul FCSB Galerie
Care e dieta lui Gigi Becali. Ce mănâncă zilnic patronul FCSB | Hepta

Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. După ce s-a apropiat de Biserică, patronul de la FCSB și-a schimbat radical stilul de viață, inclusiv în termeni alimentari. Pe lângă faptul că se roagă și ține toate posturile, se pare că latifundiarul din Pipera are și o dietă specială.

Citește și: Gigi Becali a ajuns în șanț cu bolidul său de lux. Ce a declarat după accident: „Celălalt șofer nici măcar nu a stat să vadă”

Dieta secretă a lui Gigi Becali: „Nu mănânc deloc mezeluri”

În cadrul unui interviu recent, Gigi Becali a dezvăluit că a renunțat complet la mezeluri, iar carnea o consumă doar dacă îi cunoaște proveniența.

În rest, în fiecare dimineață, patronul FCSB mănâncă brânza cea de toate zilele, acompaniată de ouă, de fazan sau de prepeliță, dezvăluind că de cele de găină nu se mai atinge.

„Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii. Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri.

Dimineața mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar. Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. Acum am devenit lacom de Hristos.”, a declarat Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Citește și: Cum a răspuns Gigi Becali, întrebat dacă îl va ajuta pe Irinel Columbeanu, după ce a ajuns în azil: „Ce să îi fac eu?”

Cât costă hanoracul lui Gigi Becali pe care scrie „Iisus Hristos Biruiește”

Gigi Becali își arată public credința și mărturisește că este un practicant religios fără abatere. Nu doar că întreaga sa locuință este plină de icoane și a adoptat un comportament filantropic, dar și hainele pe care le poartă au însemne religioase.

În ultima perioadă, omul de afaceri a apărut public cu un hanorac pe care se regăsesc însemnele „IC XC NIKA”, care, în limba greacă, înseamnă „Iisus Hristos biruiește”.

Designul hainelor este realizat de celebrul creator de modă Alexandru Ciucu, care mărturisește că se cunoaște cu Gigi Becali din anul 2012. Acesta este și furnizor al Casei Regale, iar când latifundiarul din Pipera a auzit asta, și-a dorit imediat să lucreze cu el.

În prezent, hainele pe care le poartă Gigi Becali sunt făcute tot de el. Un trening îl costă nu mai puțin de 1.000 de euro, potrivit Cancan.

„(...) A fost ideea lui (n.r.- hainele cu cruce pe ele). Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu. Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul. Este un om cu care se lucrează foarte ușor, dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design.”, a spus Alexandru Ciucu, citat de sursa menționată.

Imagini tulburătoare cu Dan Ciotoi pe patul de spital. Ce se întâmplă cu artistul de la Generic... Cu cine ar urma să locuiască fiica Ronei Hartner, în vârstă de 15 ani. De ce sora Ronei nu vrea s-o lase la tatăl ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x