Antena Căutare

Cât costă hanoracul lui Gigi Becali pe care scrie "Iisus Hristos Biruiește". Este făcut la comandă și cerințele lui nu sunt simple

Gigi Becali își arată public credința și mărturisește că este un practicant religios fără abatere. Nu doar că întreaga sa locuință este plină de icoane și a construit inclusiv biserici și a adoptat un comportament filantropic, până și hainele pe care le poartă au însemne religioase.

colaj foto cu gigi becali Galerie
Cât costă hanoracul lui Gigi Becali pe care scrie "Iisus Hristos Biruiește". Este făcut la comandă și cerințele lui nu sunt simple. | Captură Video/Hepta.ro

Milionarul, pentru hainele pe car ele poartă, apelează la un designer. În ultima perioadă a apărut public cu un hanorac pe care se regăsesc însemnele „IC XC NIKA”, care în limba greacă, ce înseamnă „Iisus Hristos biruiește”.

Citește și: În ce condiții ar putea avea loc „marea împăcare” între FCSB și CSA Steaua. Mesajul lui Edi Iordănescu pentru Gigi Becali

Cum colaborează Gigi Becali cu furnizorul Casei Regale. Patronul FCSB îi cere haine religioase creatorului de modă

Designul hainelor este realizat de celebrul creator de modă Alexandru Ciucu, care mărturisește că se cunoaște cu Gigi Becali din anul 2012. Acesta este furnizor al Casei Regale.

Atunci când Gigi Becali a auzit că Alexandru Ciucu furnizează haine pentru Casa Regală și-a dorit să lucreze cu el. În prezent, hainele pe care le poartă sunt făcute tot de el. Un trening îl costă pe Gigi Becali nu mai puțin de 1.000 de euro.

Citește și: Suma uriașă pe care trebuie să o plătească Gigi Becali, după ce a pierdut un proces important în instanță

„Colaborăm de când, practic, ne cunoaștem. De prin 2012 cred. A fost un articol de primă pagină la momentul respectiv, nu știu, parcă era chiar în Cancan, atunci exista presă tipărită. Dânsul a citit știrea și a aflat că sunt furnizor al Casei Regale și m-a sunat. Și așa a început colaborarea noastră.

(…) Avea vreo 40 de țesături și voia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început. Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu”, a spus el pentru Cancan.

"Avea vreo 40 de țesături și vroia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început". Legat de mesajul , creatorul a spus: "Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu", potrivit aceleiași surse.

"Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă.

Se lucrează foarte ușor cu el. Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu", a mai spus el pentru Cancan.

Citește și: Gigi Becali, gest uimitor pe Aeroportul Otopeni. Cum a reacționat când un bărbat i-a cerut să facă o poză împreună

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x