Bella Santiago și-a anulat nunta! Planurile artistei au fost date peste cap din cauza pandemiei! "Aveam și rochia și invitațiile pregătite"! | Video

Bella Santiago, căștigătoarea de la "X Factor", și-a anulat nunta din cauza pandemiei. Artista avea pregătite până și invitațiile, dar si rochia de mireasă.

Bella Santiago a fost invitata la Antena Stars unde a povestit despre planurile ei, care au cam fost date peste cap, din cauza pandemiei de coronavirus.

Frumoasa artistă de origine filipineză, trăiește o frumoasa poveste de dragoste cu soțul ei român, cu care urmează sa facă și nunta, care, din păcate, a fost anulată din cauza pandemiei.

Proba expresiilor românești! Bella Santiago și Willmark, supuși unui test fulger! | Video

Bella spune ca are deja rochia pregătită și avea până și invitațiile facute, dar planurile le-au fost date peste cap.

Și afacerile artistei au fost blocate în ultima perioadă. Ea și soțul ei dețin un restaurant, iar recent, au deschis și o cofetărie.

Bella Santiago dă testul la limba română în direct! Cât de hazlie este filipineza

Bella a fost supusă unui test de limba româna, in emisiunea de la Antena Stars, pe care frumoasa artistă l-a trecut cu brio.

Bella Santiago este câștigătoarea celui de al optulea sezon X Factor.

Bella Santiago cântă melodia Dulce Prisionero, la Neatza cu Răzvan și Dani

Bella s-a născut într-o familie modestă din Dasmariñas, un oraș în provincia filipineză Cavite, Bella Santiago a urmat cursuri de muzică de la vârsta de doisprezeceani și a început să cânte în concerte publice și private în Filipine, Malaezia și Taiwan de la vârsta de 15 ani. Tatăl Bellei a murit pe când aceasta avea un an. A fost crescută de bunica ei, întrucât mama a fost nevoită să plece la muncă departe de casă. În țara sa natală, s-a făcut remarcată într-un show de talente.

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri