Proba expresiilor românești! Bella Santiago și Willmark, supuși unui test fulger! | Video

Un moment foarte amuzant a avut loc în platoul de la "Neatza". Bella Santiago și Willmark au fost supuși unui test la proba cu expresii românești.

Moment super amuzant. Bella Santiago și Willmark au participat la Neatza cu Răzvan și Dani la proba cu expresii românești.

Ambii invitati ai matinalilor, vin din țări indepărtate. Willmark este originar din Columbia, iar Bella din Filipine.

Bella Santiago cântă melodia Dulce Prisionero, la Neatza cu Răzvan și Dani

Cei doi locuiesc de ani buni în România, așa ca Răzvan și Dani au vrut să-i testeze la capitolul, limba română.

Învitațiilor le-au fost adresate întrebări constând în expresii românești, iar ei trebuiau sa recunoască sensul expresiei.

Ce fel de expresii le-au adresat matinalii si cum s-au descurcat invitații, vedeți și vă amuzați, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Bella Santiago este câștigătoarea celui de al optulea sezon X Factor

Născută într-o familie modestă din Dasmariñas, un oraș în provincia filipineză Cavite, Bella Santiago a urmat cursuri de muzică de la vârsta de doisprezeceani și a început să cânte în concerte publice și private în Filipine, Malaezia și Taiwan de la vârsta de 15 ani. Tatăl Bellei a murit pe când aceasta avea un an. A fost crescută de bunica ei, întrucât mama a fost nevoită să plece la muncă departe de casă. În țara sa natală, s-a făcut remarcată într-un show de talente.

Răzvan și Dani au ajuns de râsul lumii! George Tănase face glume pe seama matinalilor! "Sunt atât de bătrâni încât"| Video

Bella Santiago s-a mutat în România în 2016. În decembrie 2018 a câștigat finala celui de-al optulea sezon al X Factor.

Bella a lansat la Neatza cu Răzvan și Dani melodia "Dulce Prisionero." . Urmariți-o pe Bella Santiago, accesând clipul video de mai jos.

Ultimele știri