Antena Căutare

Ce decizie a luat Ioana Ginghină înainte de căsătoria cu Cristi Pitulice. „Nu mai vreau, gata, asta a fost”

După divorțul de Alexandru Papadopol, cu care are și un copil, Ioana Ginghină este pregătită să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Însă, de data aceast, a luat niște decizii care să-i ușureze viața, pe viitor.

colaj ioana ginghina Galerie
Ioana Ginghină nu își mai schimbă numele după căsătorie | Instagram

Actrița a decis să nu mai preia numele soțului, ci să îl păstreze pe al ei. Motivul nu este unul inedit, ci unul mai degrabă logistic.

Ioana Ginghină, despre decizia luată: "Gata, asta a fost. Nu îmi mai schimb numele"

La fiecare ieșire din țară, împreună cu fiica sa și a lui Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină trebuie să plece cu un teanc de documente, potrivit birocrației române, pe când tatăl copilului are nevoie doar de declarația de consens de călătorie semnată de actriță, se arată în Libertatea.

Deci am atâtea probleme acum pentru că mi-am schimbat numele din cauza faptului că eu când ies cu Ruxi din țară, pe certificatul ei de naștere scrie Ioana Papadopol.

Articolul continuă după reclamă

Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte: și de divorț, și cu certificatul de naștere și cu declarația lui Alexandru, pe când el trebuie să plece doar cu declarația mea.

De aceea nu îmi mai schimb numele după căsătorie, gata, asta a fost, a declarat Ioana Ginghină, potrivit sursei citată.

Citește și:Dieta cu care Ioana Ginghină a reușit să scape de celulită. Se bazează pe un fruct de sezon și are efecte garantate. În ce constă

Actrița are domiciliul în buletin la adresa unde locuiește Alexandru Papadopol în prezent pentru că, după divorț, Ioana și fiica lor au rămas în vila familiei și tataăl s-a mutat într-un apartament din București.

Practic, apartamentul unde am buletinul nu mai e al meu, e al lui Alexandru. Și ar trebui să mă mut de acolo, adică să îmi schimb domiciliul la mine aici și să își schimbe și Cristi, așa ar fi normal”, a mai explicat actrița.

Citește și:Cum se înțelege actualul iubit al Ioanei Ginghină cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol. Care este relația dintre cei doi

În prezent, Ioana Ginghină și actualul partener au cumpărat un teren de la fosșii socri ai actriței, pentru a mări spațiul. Așa că, oricum ambii sunt proprietari.

Nu ne-am schimbat buletinele. Noi practic am cumpărat o bucată de teren împreună, deci are și el spațiul lui cum ar veni, probabil că o să-l iau la mine în casă ca să nu stăm la numere diferite. În principiu e și el proprietar, terenul e la comun.

Nu, nu ne-am mărit curtea, am cumpărat-o de la foștii socri. Deci eu la divorț am cumpărat jumate de casă și curtea și încă 500 de m de la foștii socri ca să păstrez curtea mare.

Și el e proprietar la terenul cumpărat de la ei. Eu cu niciun soț nu am stat în aceeași casă conform buletinelor. Ar fi o premieră, a explicat Ioana Ginghină, potrivit sursei menționată.

Prințul Harry a fost sunat de Charles după ce a anunțat că vine la Balmoral. Ce i-a interzis să facă și ce i-a refuzat W... Nora preferată a Reginei Elisabeta, Sophie Wessex, îngenunchiată la propriu de moartea monarhului. Ce fel de relație au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x