Ce face și cum arată Rocsana Marcu acum, la 4 ani după ce s-a lăsat de televiziune. Blondina se mândrește cu un trup spectaculos

Rocsana Marcu a făcut furori pe micile ecrane ale telespectatorilor în urmă cu 4 ani, însă acum duce o viața liniștită în Londra.

Rocsana Marcu a făcut furori pe micile ecrane ale telespectatorilor în urmă cu 4 ani, însă acum duce o viașa liniștită în Londra, țara care a adoptat-o.

Instagram

Rocsana Marcu este o prezență deosebită și impresiona de fiecare dată cu aparițiile sale televizate de la Antena Stars, însă a ales să renunțe la job-ul ei în televiziune și să se mute în Anglia definitiv, alături de fetițele ei.

Focoasa blondină și-a schimbat radical viața, însă este extrem de fericită pentru că a luat o atfel de hotărâre, iar pozele ei de pe rețelele sociale dovedesc acest lucru. De asemenea, Rocsana Marcu s-a reprofilat din punct de vedere profesional, iar acum este agent imobiliar, însă pasiunea pentru muzică a rămas una vie.

Cum arată acum Rocsana Marcu

Fosta prezentatoare TV este foarte activă pe contul de Instagram, locul în care își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente din viața ei. Deși a ales să stea departe de luminile reflectoarelor, Rocsana Marcu se bucură de 73 mii urmăritori, pe care îi încântă cu cele mai provocatoare fotografii.

Citește și: Iulia Vântur s-a întors în România. Cine a fost prima persoană cu care s-a întâlnit

Se pare că vedeta a rămas în continuare adepta celor mai sexi piese vestimentare și nu ezită să își afișeze formele apetisante. Chiar dacă timpul a trecut, blondina a rămas la fel de frumoasă și nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește aspectul fizic.

Superba blondină apelează la ținute care îi scot în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și superbele trăsături ale feței. Rocsana Marcu are cu ce să se mândrească.

Fosta prezentatoare TV se bucură de o mulțime de prieteni pe rețelele sociale, care îi oferă cele mai frumoase cuvinte și complimente. Un lucru este evident, Rocsana Marcu este apreciată de către cei care o urmăresc, iar trupul său perfect atrage atenția internauților de fiecare dată.

Citește și: Raluca Lăzăruț, imagini adorabile cu fiica sa. Ce mai face și cum arată fetița fostei prezentatoare TV

De asemenea, vedeta își ține viața personală și cea amoroasă departe de ochii curioșilor, însă își mai surprinde urmăritorii cu imagini alături de fetele ei, care sunt de o frumusețe răpitoare.

Superba blondină este o mamă extrem de fericită și împlinită, dar și extrem de mândră de fiicele ei, care îi bucură sufletul în fiecare zi și îi aduce zâmbetul pe buze.

Rocsana Marcu a câștigat procesul cu tatăl Mayrei

În luna marie a anului 2020, fosta prezentatoare a reușit să câștige procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei, după ce a luptat 10 ani prin tribunale. După ce s-a luat o horărâre în ceea ce o privește pe Mayra, Adrian Ștefan Iliescu, tatăl primului copil al Rocsanei Marcu, este obligat să plătească pensie alimentară.

Relația dintre vedetă și Adrian Ștefan Iliescu a început în 2016, însă a fost una de scurtă durată, iar cei doi au ales să meragă pe drumuri separate în 2017, după ce Rocsana Marcu a aflat că este însărcinată.

De asemenea, artista mai are o fetiță, pe Indira, din relația cu avocatul Florin Moldoveanu.

Ultimele știri