Iulia Vântur s-a întors în România. Cine a fost prima persoană cu care s-a întâlnit

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de iubire în India, însă recent a ales să se întoarcă în România, unde a fost întâmpinată de cei dragi.

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de iubire în India, însă recent a ales să se întoarcă în România, unde a fost întâmpinată de cei dragi

Instagram

Iulia Vântur a părăsit țara în care s-a născut în urmă cu câțiva ani și s-a stabilit în India, acolo unde trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste alături de Salman Khan. Aceasta se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală, chiar în țara care a adoptat-o.

Deși are parte de tot luxul, vedeta s-a decis să se întoarcă în România, unde a avut parte de unul dintre cele mai emoționante momente.

Cu cine s-a întânlit Iulia Vâtur

De curând, superba iubita a lui Salman Khan a decis să îi facă o surpriză de proporții mari mamei sale, care s-a bucurat extrem de mult atunci când a văzut-o. Mai mult decât atât, întoarcerea Iuliei Vântur în România a fost un prilej de bucurie pentru toată familia.

Vedeta a publicat pe contul oficial de Instagram un video care a înduioșat inima internauților. Mama sa a fost extrem de surprinsă, iar de fericire a izbucnit în lacrimi atunci când și-a văzut fiica la poartă.

Citește și: Iulia Vântur, îmbrăcată din cap până în picioare în straie tradiționale indiene. Cum arată iubita lui Salman Khan

De asemenea, Iulia Vântur a adăugat și un mesaj emoționant la descierea imaginii.

"Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toată viața. Recunoscătoare pe viață... pentru viață, mă simt binecuvântată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme🤗 Vă povestesc totul în curând😉🤗 #mothersday #mama #mother #love #hug #child #forever #respect #gratitude #blessed", a spus artista.

Un lucru este evident, Iulia Vântur a moștenit cele mai superbe trăsături de la mama ei, care este de o frumusețe deosebită.

Videoclipul a strâns mai bine de 69 mii de vizualizări, peste 10 mii de like-uri și o mulțime de comentarii pozitive. Prietenii virtuali au rămas surprinși într-un mod plăcut de gestul făcut de vedetă.

Printre cei care i-au comentat la postare se numără Andreea Raicu, Răzvan Fodor și celebrități din India.

Citește și: S-a retras din lumina reflectoarelor, dar pozează sexy la piscină. Ce mai face și cum arată acum Iulia Vântur

"Cel mai minunat moment! Am plâns când am văzut cât de fericite sunteți." sau "Ma bucur din suflet pentru tine și pentru ca ai putut sa le faci alor tai cea mai mare bucurie! Te îmbrățișez cu drag 🤗❤️", au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cele mai frumoase cuvinte.

Cine este Iulia Vântur

Iulia Vântur s-a născut și a copilărit la Iași, fără a se gandi vreodată că o să devină una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. De la vârsta de 11 ani până la 15 ani, Iulia a cochetat cu domeniul modelingului, atunci a urcat prima dată pe scenă, iar la 17 ani a devenit instructor de modele în Iași, Botoșani și Suceava.

Vedeta a câștigat și diferite premii pentru "cel mai bun manechin, model" și a fost nominalizată pentru Miss România, unde nu a putut ajunge și participa. Mai târziu, aceasta și-a început și cariera în televiziune, a fost prezentatoare TV și a bucurat inimile a milioane de telespectatori în fiecare dimineață.

În 2008, Iulia Vântur și-a început și cariera în cinematografie. A jucat în filmul american "Bunraku", în regia lui Guy Moshe. Apoi a obținut un rol în filmul indian "O Teri song Umbakkum', o producție realizată de Atul Agnihotri.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri