Antena Căutare

Ce făcea Marius Elisei în ziua în care a fost înmormântată Mioara Roman! Cum a apărut fostul soț al Oanei Roman

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Ce făcea bărbatul în ziua respectivă.

colaj foto cu mioara roman si poza la inmormnatare Galerie
Marius Elisei a lipsit de la funeraliile Mioarei Roman | hepta/captura antena3

Nu mai este o noutate faptul că Marius Elisei și Oana Roman au fost căsătoriți timp de mai mulți ani și ulterior au divorțat. Se pare că bărbatul și-a găsit fericirea în brațele altei femei și mulți au fost surprinși atunci când au descoperit că acesta a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman.

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Ce făcea bărbatul în acest timp

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătoritîn 2014. Cei doi au făcut și botezul fiicei lor tot în aceeași zi. În 2021, cei doi au ales să se despartă, însă 6 luni mai târziu au decis să mai dea o șansă relației lor. În 2023, cei doi au decis să meargă din nou pe drumuri separate.

Citește și: Ce mesaj a transmis Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, chiar în ziua în care a murit Mioara Roman

Între timp, Marius Elisei și-a refăcut viața alături de Gabriela Elena Băcinică, o tânără ce profesează în domeniul medical. Cei doi s-au mutat împreună și relația lor pare una serioasă. Un detaliu observat de mulți a fost faptul că acesta a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman, fosta lui soacră.

Duminică, 25 februarie 2024, rudele și apropiații au mers la biserica Sfântul Gheorghe Nou pentru a-și lua rămas bun de la Mioara Roman, care a decedat vineri.

Printre cei veniți să aducă un ultim omagiu s-a numărat și Petre Roman, fostul premier al României și bărbatul cu care Mioara Roman a avut o căsnicie de 34 de ani.

Unul dintre marii absenți a fost Marius Elisei. Se pare că în ziua cu înmormântarea, tânărul a ales să stea alături de partenera lui și, potrivit cancan.ro. Cei doi au fost surprinși pe stradă, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți.

Detaliul observat de mulți a fost faptul că bărbatul nu părea afectat de cele întâmplate, ci părea să se bucure de compania femeii cu care formează un cuplu din toamna anului trecut.

Raluca Zenga, viață de vis după divorț. Cum arată și cu ce se ocupă fosta soție a faimosului antrenor... Pisica lui Florin Ristei a murit otrăvită! Planta care i-a cauzat moartea se regăsește în casele tuturor românilor. Ce f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x