Antena Căutare

Ce le-a interzis Adrian Mititelu medicilor care îl îngrijesc pe fiul său. Adrian Mititelu Jr. e internat la ATI Floreasca

Adrian Mititelu Jr. a ajuns pe mâna medicilor după o supradoză de medicamente. Acesta e internat la ATI Floreasca.

Adrian Mititelu Jr. a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, secția ATI, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică ar fi luat o supradoză de pastile.

Întrebați dacă starea acestuia este una gravă, reprezentanții Spitalului de Urgență Floreasca au spus că tatăl lui Adiță Mititelu le-a interzis să dezvăluie detalii despre acesta.

Citește și: Adrian Mititelu, condiții ca la hotel în spatele gratiilor. Cum arată camera în care a stat închis câteva luni

Ce le-a interzis Adrian Mititelu medicilor care îl îngrijesc pe fiul său. Adrian Mititelu Jr. e internat la ATI Floreasca

Adrian Mititelu a declarat că fiul său a ajuns la ATI după ce a luat mai multe pastile. El susține că Mititelu Jr. lua un tratament cu antidepresive.

Acesta a subliniat că fiul său nu a vrut să își facă rău, iar doza prea mare de calmante a fost luată din greșeală.

“Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a declarat Adrian Mititelu pentru iAMSport.

Cu toate că patronul FC U Craiova susține că Adrian Mititelu Jr. se simte bine, fiind în afara oricărui pericol, le-a interzis medicilor să ofere detalii despre starea lui. Aceștia doar au putut confirma că tânărul e internat la Spitalul de Urgență Floreasca.

„Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este la noi în spital. Nu vă pot da mai multe amănunte despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca", a spus Bogdan Oprița.

Citește și: Cine e și cum arată soția lui Adrian Mititelu. Cum au fost surprinși cei doi, după ce bărbatul a fost eliberat din închisoare

Ulterior, Fanatik a încercat să obțină o nouă declarație despre starea de sănătate a fiului acționarului de la FC U Craiova. Însă purtătorul de cuvând i-a spus că Adrian Mititelu le-a interzis medicilor să ofere detalii despre pacient, așa că Bogdan Opriță s-a conformat.

“Fanatik a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, acolo unde Adrian Mititelu Jr. este internat.

Domnul Oprița, purtătorul de cuvânt al spitalului, a spus în declarația sa exclusivă că ”Domnul Adrian Mititelu ne-a interzis să dăm informații despre starea sa”. Este prima luare de poziție a celor de la Spitalul Floreasca legată de internarea lui Adiță Mititelu de azi-noapte. Este la secția ATI a Spitalului de Urgență Floreasca”, a spus Cristi Coste, conform site-ului Fanatik.

Cum a putut să apară Nelson Mondialu la înmormântarea lui Costel Corduneanu. De ce nu a adus nici măcar o floare... Băiețelul Mirelei Vaida a fost operat de urgență! Vladimir vedea dublu, iar timp de 7 ani medicii nu descoperit problema...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x