Ce se întâmplă în dormitorul lui Donald Trump, de fapt? Cel mai păzit secret a fost dezvăluit

Cel mai păzit secret de la Casa Albă pare să fi ieșit la iveală! Ce se întâmplă între Donald Trump și soția sa, Melania?

Ce se întâmplă cu Donald Trump și Melania?

Niciun cuplu nu a divorţat la Casa Albă. Melania şi Donald Trump ar putea stabili o premieră. Cei doi ar fi semnat actele în 2016, doar că au decis să rămână împreună de ochii lumii până la finalul mandatului prezidenţial.

Dezvăluirea îi aparţine unei scriitoare americane şi este întărită de mărturii ale apropiaţilor cuplului. Unul dintre ei susţine că prima doamnă ar avea chiar un iubit, iar liderul american ştie!

DONALD TRUMP ȘI MELANIA DIVORȚEAZĂ?

În faţa camerelor par să întruchipeze cuplul perfect. Umăr la umăr, aseară, la Balul Guvernatorilor, au fost, din nou, fără cusur. În spatele uşilor închise însă - primul cuplu al Americii ar fi istorie. Monica Byrne, o scriitoare din Statele Unite susţine chiar că Melania are o relaţie extraconjugală, cu binecuvântarea preşedintelui.

Hank Siemers, şeful securităţii de la magazinul Tiffany's din New York i-a furat inima fostului model şi tot el ar fi motivul pentru care Melania nu s-a mutat la Casa Albă în primele şase luni de mandat ale fostului magnat. Oficial, însă, Melania a rămas în New York pentru ca Baron, fiul său, să termine anul şcolar. Şi cu gândul la preşedintele Donald Trump, soțul său!

SECRETUL ASCUNS DE CUPLUL DE LA CASA ALBĂ

În ultimii patru ani, presa de peste Ocean a surprins în repetate rânduri momente tensionate între cei doi soţi. Un fost angajat al Casei Albe merge însă şi mai departe şi susţine chiar că Melania şi Donald Trump ar fi semnat actele de divorţ încă de dinaintea alegerilor. Asta ar explica şi lipsa de reacţie a fostului model atunci când presa a dezvăluit aventura extraconjugală a lui Donald Trump cu actriţa de filme pentru adulţi, Stormy Daniels.

Potrivit presei de scandal de peste Ocean, Donald şi Melania Trump s-au înţeles să rămâne căsătoriţi de ochii lumii până la finalul mandatului sau mandatelor republicanului. Cei doi s-au logodit în 2004, iar nunta a urmat un an mai târziu. Donald Trump a mai fost căsătorit de două ori, relaţii din care are patru copii. Baron, în vârstă de 13 ani, este al cincilea moştenitor al imperiului Trump.

Ultimele știri