Christopher von Uckermann, actorul care îl interpreta pe Diego în telenovela ''Rebelde'' este total schimbat. Cum arată acum

Christopher von Uckermann făcea furori cu rolul său din celebra telenovelă ''Rebelde''. Atunci actorul îl interpreta pe Diego, personaj care a devenit foarte repede favoritul publicului. A trecut mult timp de atunci, iar Christopher este total schimbat. Fanii au rămas uimiți când au văzut cum arată acum starul din ''Rebelde''.

Christopher von Uckermann, actorul care îl interpreta pe Diego în telenovela ''Rebelde'' este total schimbat

profimediaimages.ro

Pe Christopher von Uckermann îl cunoaște o lume întreagă. Actorul născut în Mexic făcea furori în perioada în care îl interpreta pe Diego în telenovela preferată a adolescenților, ''Rebelde''. Pe atunci era doar un puști. De-a lungul anilor, Christopher s-a schimbat foarte mult, iar fanii abia că îl mai recunosc. Este incredibil cum arată acum unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele.

Christopher von Uckermann în rolul lui Diego din telenovela ''Rebelde''

La vârsta de doar 17 ani, Christopher von Uckermann devenea o celebritate. El a ajuns pe culmile succesului odată cu apariția sa în telenovela mexicană ''Rebelde'', în anul 2004.

Iubitorii acestui gen de producție făceau atunci cunoștință cu personajul Diego, un adolescent atrăgător și nonconformist, care a trăit o frumoasă și controversată poveste de dragoste cu Roberta, interpretată de actrița Dulce Maria.

Chiar dacă Diego era mai mult ''băiatul rău'', acest lucru nu l-a împiedicat să pătrundă în sufletele oamenilor.

Dar mai ales publicul feminin a fost fascinat de frumusețea acestuia. Cu rolul său, Christopher von Uckermann a atras de partea sa milioane de admiratoare.

Cum arată acum Christopher von Uckermann

Christopher von Uckermann, ajuns la vârsta de 34 de ani, a devenit un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Se vede cu ochiul liber că actorul s-a maturizat, însă fanii observă un alt detaliu impresionant. Vedeta și-a păstrat intactă frumusețea.

Vezi mai multe imagini cu Christopher von Uckermann în GALERIA FOTO

Farmecul cu care reușea să cucerească publicul în 2004 nu a dispărut. Ba chiar mai mult, actorul impresionează cu aspectul său și are grijă să se mențină în formă.

Christopher postează adesea fotografii de la antrenamentele intense în sala de fitness.

Artistul s-a maturizat, și-a lăsat barbă și și-a schimbat stilul vestimentar, devenind un împătimit al modei.

Imaginile pe care le distribuie strâng sute de mii de aprecieri și comentarii, dovadă că transformarea actorului este pe placul celor două milioane de urmăritori ai acestuia.

Christopher von Uckermann face parte din trupa RBD

Pentru că telenovela ''Rebelde'' a avut un succes imens, actorii din rolurile principale, printre care și Christopher von Uckermann au înființat o trupa muzicală RBD. Membrii acestei trupe au fost Christopher von Uckermann, Dulce Maria, Anahi, Maite Perroni, Alfonso Herrera și Christian Chavez.

Formația a devenit un fenomen la nivel internațional, având un număr mare de turnee și concerte în toate colțurile lumii, printre care și România. Concertul lor la București a avut loc la Sala Polivalentă, în 2008, potrivit mediafax.ro.

Trupa care a luat naștere în 2004, odată cu primul episod din serialul Rebelde, s-a desființat în 2009. Această veste a frânt inimile fanilor, care nu mai aveau speranța că favoriții lor vor mai cânta vreodată împreună. Însă surpriza a apărut în 2020, când RBD a lansat o nouă piesă, care e deja pe youtube.

Citește și: Jennifer Lopez, în postura de înger gol pentru cel mai nou videoclip. Cum a îndrăznit să se lase filmată la 51 de ani

Ultimele știri