Cine este cu adevărat Denisa Filcea, soția lui Flick. Fosta Miss Planet 2019 a crescut ca o prințesă. Ce spun părinții despre ea

Cine este cu adevărat fosta Miss Planet 2019, am aflat după o excursie la Oradea, orașul în care a crescut ca o prințesă Denisa Hodișan.

Denisa Filcea, soția lui Flick

Instagram/Denisa Filcea

Andrei Sebastian Filcea, cunoscut și pe numele de Flick sau Domnul Rimă și-a găsit fericirea în brațele Denisei Hodișan, actuala Filcea, o femeie extrem de frumoasă, de care soțul său este foarte mândru.

Denisa Hodişan este originară din Oradea. Ea a participat la mai multe concursuri de frumuseţe, dintre care Miss Plante 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018.

De asemenea Denisa este și o femeie cu o carieră profesională împlinită. Aceasta conduce la vârsta de 25 de ani propria afacere, o școală de dezvoltare personală pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani.

Cum o descriu părinții pe Denisa, soția lui Flick

Domnul Rimă și Denisa au stat separați pentru câteva ore, iar frumoasa brunetă a prezentat pentru Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stars, orașul în care a crescut, Oradea, dar și părinții.

Tânăra stă departe de familia sa, iar cei doi părinți își iau liber atunci când ea se întoarce la locul natal: "Suferim când nu o aveam lângă noi, dar în același timp suntem foarte fericiți că ea este fericită. Pentru noi asta contează, ca ea să fie foarte fericită", spune mama Denisei.

Citește și: Flick și Denisa Filcea au împlinit cinci luni de la nuntă. Ce mesaj i-a transmis soția pe rețelele sociale

Tatăl ei spune că se înțelege foarte bine cu ginerele său: "Suntem foarte mulțumiți! Le dorim în continuare multă fericire, să fie tot timpul veseli și noi îi așteptăm de fiecare dată cu drag, acasă".

De la mama Denisei aflăm că frumoasa soție a lui Flick a fost un copil excelent încă din primii ani: "De mică a fost foarte cuminte, numai laude am avut și satisfacții. Am fost foarte fericită toată viața cu ea", spune domana Hodișan.

De asemenea, tatăl său a avut numai lucuri bune de zis despre fiica sa: "Copil cu personalitate! Tot timpul ceea ce a dorit a făcut. A găsit de fiecare dată oportunitatea"

După cununia făcută în mare secret, în Grecia, acolo unde Flick și Denisa Hodișan și-au spus "DA" într-un cadru de poveste din Creta. Cei doi s-au cununat și în fața lui Dumnezeu și a tuturor celor care îi iubesc. Au ales să facă nunta în Oradea, orașul în care a crescut Denisa.

După nuntă, Flick și-a dorit ca soția lui să aibă parte de o surpriză și acasă, unde au așteptat-o baloane roșii și mulți trandafiri.

Citește și: Flick şi Denisa, imagini de la petrecerea de nuntă. Loredana a cântat pentru cei doi îndrăgostiți

Vizibil emoționat, Domnul Rimă este îndrăgostit de frumoasa Denisa Hodișan, femeie care l-a fermecat, și recunoaște ca viața lui s-a schimbat în bine de când a cunoscut-o, de altfel este "prima relație asumată", a celebrului om de radio.

Cei doi s-au cunoscut în vremea pandemiei, și în ciuda distanței dintre ei, dragostea s-a înfiripat de la sute de kilometri distanță.

Citește și: Flick și Miss Planet 2019, show în balcon, fără inhibiții!

Flick este un bărbat fericit și împlinit, iar acest lucru este evident din fotografiile sale din mediul online, unde este foarte activ și își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa. Deși își ține viața personală și căsnicia departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, Domnul Rimă publică des imagini alături de femeia care l-a cucerit pe rețelele sociale.

Ultimele știri