Antena Căutare

Cine este femeia care l-a făcut „bărbat” pe prințul Harry. Totul s-a întâmplat pe un câmp: „Armăsar tânăr”

Sasha Walpole a păstrat în secret detaliile despre escapada pe care a avut-o cu prințul Harry acum aproape 22 de ani.

printul harry tanar si la varsta din prezent intr-un colaj de imagini Galerie
„Femeia mai în vârstă” decât prințul Harry a făcut primele declarații despre întâmplarea relatată în cartea lui de memorii | Shutterstock, Getty Images, Profimedia

Recent, ceea ce părea a fi doar o distracție a fost readusă în discuție, odată cu lansarea cărții de memorii a prințului Harry, numită Spare/Rezervă.

Citește și: O companie producătoare de jucării pentru adulți s-a inspirat din cartea de memorii a prințului Harry: „Tăcerea e de aur, Harry”

Femeia cu care prințul Harry și-a pierdut virginitatea a făcut primele declarații. Care este punctul ei de vedere

De când ducele de Sussex a dezvăluit în autobiografia sa cum și-a pierdut virginitatea, telefonul femeii a început să sune din ce în ce mai mult, iar asta pentru că multe persoane din anturaj și-au dat seama că despre ea este vorba, notează publicația The Sun.

Totul a avut loc în anul 2001, iar Sasha s-a temut că este doar o chestiune de timp înainte să se afle că „o femeie în vârstă” a întreținut raporturi sexuale cu tânărul prinț pe un câmp din spatele unui pub/bar.

Sasha, în vârstă de 40 de ani, este căsătorită și are doi copii, iar interviul pe care l-a acordat recent presei străine s-a întâmplat chiar din confortul casei ei.

„Am fost șocată. Nu înțeleg de ce a intrat în asemenea detalii. Ar fi putut spune că și-a pierdut virginitatea și ar fi putut să o lase așa. Dar el a descris cum s-a întâmplat – într-un câmp din spatele unui pub.

Citește și: Momentul bizar în care Prințul William refuză să răspundă jurnaliștilor dacă va citi cartea fratelui său. Cum a reacționat

Este în regulă dacă nu ești cealaltă persoană implicată. Dar dacă te afli în locul meu, atunci simți dintr-o dată că lumea ta se face puțin mai mică. Aveam de gând să-mi țin capul jos și să nu vorbesc despre asta. Dacă nu s-ar fi menționat în carte, nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat.

Ne-am furișat, pentru că Harry nu a vrut ca echipa sa de securitate să-l vadă fumând. Eram destul de beți în acel moment, după zece shoturi de tequila. I-am dat o țigară lui Harry. Am aprins-o pe a mea și apoi pe a lui.

Am terminat țigările și atunci s-a întâmplat. A început să mă sărute. Nu au fost nici discuții, nici cuvinte. Am fost plecați din pub 15 minute, iar sexul a durat aproximativ cinci minute”, și-a amintit Sasha.

Fanii din întreaga lume s-au întrebat despre cine ar putea fi vorba

Dezvăluirea lui Harry, despre cum și-a pierdut virginitatea, i-a pus pe gânduri pe fanii din întreaga lume, întrebându-se cine ar putea fi acea femeie.

„Problema este că unii oameni știu ce s-a întâmplat pentru că au făcut parte din cercul nostru social, în acea noapte. Posibil, Harry s-ar fi putut gândi la asta înainte de a publica cartea. M-ar fi putut găsi dacă ar fi încercat. Am ținut totul secret mai bine de 21 de ani. Eram adolescenți, care s-au distrat într-o noapte.

(...) Nu sunt genul ăsta de persoană și nu caut faimă sau avere. Dacă aveam de gând să vorbesc despre asta, aș fi putut face asta cu mult timp în urmă. Am început treptat să aud povești, așa că a trebuit să preiau un anumit grad de control și să spun propria întâmplare, cu tot contextul și cu detaliile corecte.

Se zvonea că femeia ar fi fost un supermodel – eu nu sunt un supermodel, eram doar prieteni”, a explicat Sasha.

Prințul Harry locuiește acum în Montecito, California, împreună cu soția Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, și copiii lor: Archie, de trei ani, și Lilibet, de un an.

În cartea sa de memorii, ducele de Sussex explică cum și-a pierdut virginitatea în anul 2001, pe vremea când era student la Colegiul Eton: „Era o femeie mai în vârstă. Îi plăceau caii destul de mult, m-a tratat ca pe un armăsar tânăr. S-a întâmplat pe un câmp, în spatele unui pub aglomerat. Evident, cineva ne văzuse”, a scris el.

Sasha este căsătorită, în prezent, cu Ian, cu care a început să se întâlnească la sfârșitul anului 2001 și s-a căsătorit în 2016. Cei doi au împreună două fiice.

Femeia nu i-a ascuns acest lucru soțului ei, așa că i-a arătat un mesaj primit de la un prieten căruia i-a recunoscut că în cartea prințului este vorba despre ea.

„Când i-am arătat mesajul soțului, a râs. Din fericire, el știa despre asta. Ian este destul de relaxat, așa că nu a fost deranjat. A știut asta de la începutul relației noastre”, a mai spus femeia.

Denisa și Flick, au publicat prima imagine cu fetița lor, Eva Maria. Cum arată și cu cine seamănă fetița... Andreea Antonescu, imagine rară din vacanța cu iubitul! Cum s-au fotografiat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x