Căutare Live

Cum arată acum Dana Hauer, actrița care a jucat-o pe Pisi în „Inimă de țigan”. În ce scandal uriaș este implicată vedeta

Dana Hauer, cunoscută pentru rolul lui Pisi din serialul „Inimă de țigan”, nu mai arată deloc așa cum telespectatorii au văzut-o pentru prima oară pe micile ecrane. Iată cât de schimbată este acum și cu ce probleme se confruntă actrița.

Dana Hauer, cunoscută pentru rolul lui Pisi din serialul „Inimă de țigan”, nu mai arată deloc așa cum telespectatorii au văzut-o pentru prima oară pe micile ecrane

YouTube

În urmă cu mai bine de 14 ani, Dana Hauer cucerea inimile a sute de români cu rolul jucat în serialul „Inimă de țigan”. Pisi a fost apreciată de telespectatori pentru talentul său memorabil, dar și pentru felul său carismatic.

Deși s-a bucurat de un succes răsunător, actrița a preferat să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor în ultimii ani. Aparițiile acesteia de pe micile ecrane au fost tot mai rare, motiv pentru care puțini sunt cei care știu ce mai fac și cum arată acum vedeta.

Citește și: Ce mai face și cum arată acum Adina Galupa, actrița care a jucat-o pe Fefe în "Inimă de Țigan". Cu ce se ocupă

Timpul a trecut, iar Dana Hauer este schimbată complet. Oamenii de acasă au avut ocazia să o revadă pe Pisi la Xtra Night Show, de la Antena Stars. De asemenea, un lucru nu a putut să treacă neobservat, se pare că actrița a acumulat câteva kilograme în perioada pandemiei.

În ce scandal este implicată Dana Hauer, Pisi din „Inimă de țigan”

Dana Hauer a pășit în platoul emisiunii lui Dan Capatos pentru a vorbi despre scandalul în care este implicată. Pisi din Inimă de țigan a fost acuzată de înselarea unor bogătași din cauza unor fete din Franța, care i-au folosit imaginea pentru a păcăli bătrânii cu o situație financiară foarte bună.

„Mă deranjează faptul că folosesc poze și cu copilul meu. (...) Nu glumesc, sunt în jur de 10 persoane cu care am vorbit... Pe majoritatea conturilor false scrie că sunt ori despărțită, ori văduvă. (...) Cu siguranță pozele mele sunt pe la poliție...”, a mărturisit Dana Hauer la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

„Nu poți să știi niciodată în ce țară te duci și te ia poliția după poze...”, a mai spus actrița despre situația neplăcută în care se află.

Dana Hauer, concurentă la iUmor

Dana Hauer a fost concurentă în sezonul 9 al emisiunii iUmor. Aceasta a venit să facă show total cu glumele sale, însă emoțiile i-au pus în dificultate numărul de stand-up comedy.

„Am spus că încerc și altceva în afară de actorie, să încerc și stand-up comedy. Nu prea e în zona mea de confort, dar asta e”, spunea ea pe atunci.

Citește și: Lucian Viziru, videoclip amuzant pe internet. Cum arată acum actorul care a avut un mare succes în telenovelele românești

Mihai Bendeac a recunoscut-o imediat pe superba actriță, încă de când a intrat pe scenă: „La fel de frumoasă, bă! (...) Se pare că am fost singurul care am știut exact cine este”.

Dezamăgită de intrare și de faptul că nu i-a făcut pe toți să râdă, Dana a cerut să reia numărul de comedie. Mihai Bendeac a ținut să o încurajeze pe actriță pentru a-i reda încrederea în ea și momentul său.

„De ce atât de multe emoții, Dana?”, a întrebat-o Mihai Bendeac.

„Pentru că nu am făcut niciodată stand-up și a fost ceva nou pentru mine”, a declarat concurenta, vizibil emoționată, dar fericită că a reușit să ducă la bun sfârșit prestația.

Cât de bine arată Claudia Pătrășcanu în costum de baie. Fosta soție a lui Gabi Bădălău se răsfață în vacanță... Cât costă colierul pe care Roxana Dobre l-a purtat la nuntă. Soția lui Florin Salam a ales o piesă de colecție extrem de...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x