Căutare Live

Declarațiile Amaliei Năstase la 12 ani de la divorțul de Ilie Năstase. Cum îl vede acum și ce cuvinte are la adresa lui

La 12 ani de la divorț, Amalia Năstase vorbește din nou, despre Ilie Năstase, fostul partener de viață alăturide care a petrecut 14 ani, dintre care 7 de mariaj.

Amalia Năstase are doar cuvinte de laudă desăre fostul soț, Ilie Năstase

Instagram

Potrivit Fanatik, Amalia Năstase are doar cuvinte de laudă la adresa fostului mare sportiv și întărește ideea că nu ar avea cum să fie altfel.

Cine nu e în relații bune cu Ilie?El este un om extraordinar, a spus aceasta, printre altele.

Amalia Năstase, despre Ilie Năstase: "Pe Ilie nu ai cum să te superi vreodată"

Cei doi foști soți au împreună două fete, Alessia și Emma, cu care Ilie Năstase are o relație foarte bună.

Citește și:Amalia Năstase a luat peste 15 kilograme în greutate, după ce slăbise incredibil acum 3 ani. Cum arată fosta soție a lui Ilie

Amalia Năstase a punctat că, pe lângă faptul că Ilie Năstase le-a asigurat un trai bun și o educație aparte, acesta a știut să fie un tată extraordinar pentru fetele sale.

Cine nu e cu Ilie în relații bune? El e un om extrordinar. Iubește fetele, se văd mereu, le-a făcut cadou două apartamente la mare, pe el n-ai cum să te superi vreodată, a spus Amalia Năstase, potrivit sursei menționată.

Citește și:Amalia Năstase, într-o formă de zile mari, după ce s-a luptat cu kilogramele în plus

E un tată pentru fete extraordinar, se iubesc foarte mult, a spus ea despre relația pe care fostul soț o are cu fetele sale.

Acestea le-a cumpărat și câte un apartament de două camere, la mare, în clădirea construită de fratele Simonei Halep. Fiecare apartament a avut prețul de 80 de mii de euro.

De altfel, fiica cea mare a lui Ilie Năstase i-a dedicat acestuia prima sa expoziție de artă.

Donatella Versace i-a surprins pe toți cu cea mai recentă apariție a sa. Cum arată acum, la 67 ani, după zeci de operați... Cum a fugit Dan Bălan din Ucraina și care a fost primul lucru pe care l-a făcut după: „Stăm pe un butoi cu praf de pușcă...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x