Dezvăluiri despre noul membru al familiei. Jessica Biel și soțul ei rup tăcerea

Un prieten apropiat al familiei, Lance Bass, a vorbit despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil al familiei Timberlake.

Dezvăluiri despre noul membru al familiei. Jessica Biel și soțul ei rup tăcerea

hepta.ro

Jessica și Justin Timberlake l-au întâmpinat cu bucurie pe noul membru al familiei lor, un bebeluș “tare drăgălaș”, așa cum îl descrie Lance. Jessica Biel și Justin Timberlake au deja un fiu în vârstă de 5 ani, pe nume Silas.

După nașterea bebelușului în luna iulie, Justin și Jessica au decis să stea departe de ochii publicului, concentrându-se pe familia lor. Cu toate acestea, cele două staruri de la Hollywood au postat fotografii cu ei doi pe Instagram, dar nu au făcut niciun anunț în legătură cu noul membru al familiei.

Penultima poză postată de frumoasa actriță este una de la Gala Premiilor Emmy de anul trecut, când cei doi par extrem de îndrăgostiți. Jessicăi îi este dor de evenimentele la care obișnuia să participe înainte de pandemie, cu soțul ei.

Printre cele mai recente poze cu Jessica și Justin se numără cea de la ziua ei, din martie, când Justin a surprins-o cu un tort extraordinar, iar Jessica este extrem de zâmbitoare și recunoscătoare.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri