Dolly Parton are un obicei ieșit din comun în fiecare noapte. Starul muzicii country doarme machiată, dintr-un motiv aparte

Dolly Parton are 75 de ani și este considerată de lumea întreagă un star al muzicii country. Îi place să fie întotdeauna cochetă și are propriile ei reguli și obiceiuri când vine vorba de frumusețe. Iată ce obicei ieșit din comun are cântăreața în fiecare noapte.

Dolly Parton a spus că obișnuiește să doarmă machiată noaptea și se demachiază abia dimineața

Getty Images

Dolly Parton, faimoasa cântăreață de muzică country în vârstă de 75 de ani, trebuie să fie cochetă întotdeauna, fie că e noapte, fie că e zi. De altfel, artista apare în toate fotografiile de pe Instagram elegant îmbrăcată și foarte bine machiată și coafată, având un look aparte.

Citește și: Dolly Parton împlinește 75 de ani. Cum arăta diva country înainte să se transforme cu operațiile estetice

Dolly Parton are însă un obicei ieșit din comun, scrie Just Jared. Obișnuiește să doarmă noaptea machiată, contrar sfaturilor specialiștilor de beauty din toată lumea, care recomandă tuturor să se demachieze neapărat noaptea, înainte de culcare. Într-un interviu pentru Wall Street Journal, cântăreața a dezvăluit și motivul pentru care face acest lucru, pe care mulți l-au considerat de-a dreptul ilar.

„Am această rutină când mă demachiez și îmi curăț fața de toate produsele dimineața deoarece îmi țin machiajul peste noapte. Nu se știe niciodată dacă nu cumva o să fie un cutremur sau chiar o tornadă și va trebui să ies afară din casă în toiul nopții, nemachiată!", a declarat Dolly Parton.

„Nu îmi place să ajung acasă și să îmi îndepărtez machiajul complet pentru că bietul meu soț trebuie să mă vadă astfel", a continuat Dolly Parton, „Iar dimineața, când mă trezesc, o iau de la capăt, mă demachiez și mă machiez și retușez machiajul pe parcursul zilei".

Dolly Parton a refuzat de două ori Medalia Prezidențială a Libertății

Dolly Parton a dezvăluit, într-o intervenţie la NBC, că i-a fost oferită de două ori Medalia Prezidenţială a Libertăţii - cea mai înaltă distincţie civilă acordată în SUA - din partea administraţiei Trump, însă nu a putut să o accepte din motive personale.

Citește și: Dolly Parton refuză să îi fie ridicată statuie, deși autoritățile au decis prin propunere de lege. Motivul i-a uimit pe oameni

Artista a spus: „Ca să fiu sinceră, mi-a fost oferită Medalia Libertăţii din partea administraţiei Trump şi nu am putut să o accept pentru că soţul meu era bolnav, apoi mi-a fost oferită din nou, dar nu puteam să călătoresc din cauza Covid-19. Acum, simt că dacă aş primi-o aş face politică, deci nu sunt sigură. Nu muncesc pentru astfel de premii. Ar fi frumos, dar nici nu sunt sigură că o merit. Este un compliment din partea celor care cred că o merit”, a scris news.ro.

Ultimele știri