Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Aduce mereu veselie în sufletele admiratorilor, dar nu știai ce durere păstrează în sufletul său! Drama neștiută a lui Fuego! |Video

Deși pare mereu vesel, iar rolul lui este de a aduce bucurie în sufletele oamenilor, celebrul artist Fuego a trecut prin drame greu de suportat.

Fuego, s-a despărţit de femeia alături de care se pregătea să facă nuntă şi să devină tătic. A considerat-o cea mai mare iubire a sa şi se vedea îmbătrânind cu ea, însă destinul le-a dat o lovitură cruntă.

Ana Maria o cheama pe femeia care i-a furat inima lui Fuego, deși toata lumea se aștepta ca celebrul artist și iubita sa să ajungă în fața altarului. Chiar daca la inceput era totul lapte si miere, o dramă le-a umbrit fericirea.

Nu este doar artist! Ce meserie are, de fapt, Fuego, cel care a încântat inimile a mii de oameni

La doar două luni de când a aflat că este însărcinată, iubita artistului a pierdut sarcina, iar vestea a picat ca un traznet peste ei. Însă la scurt timp, cei doi au încercat să mai faca un copil. Ana Maria a rămas din nou însărcinată, dar a pierdut si cel de al doilea copil, si se pare că necazul nu s-a oprit aici. Tânăra nu a dus la sfârșit nici cea de a treia sarcină.

După toaate aceste încercări, relația celor doi a ajuns la final.

Fuego, dezvăluiri din copilăria artistului. Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la mama lui, în copilărie

Artistul nu a mai putut suporta situația si i-a spus Adio, iubitei sale, conform Antena Stars.

La vremea respectivă, conform informațiilor din presa, Fuegos spunea ca iubita lui a renunțat sa mai facă tratamentul cu antibiotice, pe care le făcea în încercarea de a rămâne însărcinată.

Cu ce s-a ocupat Fuego înainte de a deveni celebru

De atunci, Fuego a evitat sa mai vorbeasca despre femeile din viața lui și a ales sa nu se mai afișeze cu niciuna. Au fost momente grele, însă cu credință și cu ambiție, Fuego a trecut peste tot, și-a văzut de cariera lui și este mai împlinit ca niciodată.

Fuego se alătură campaniei „Ajut eu!”: „Cum putem fi mai buni, dacă nu ajutând?!”

De cealaltă parte, fosta iubită, Ana Maria a lucrat ca șefă de cabinet a Prefectului de Olt, dar a renunțat pentru ca nu avea studiile necesare, iar apoi s-a angajat în cadrul unei companii.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari