Căutare Live

Emma Thompson, ”prea grasă” pentru a se muta în Los Angeles: ”E malefic ce se întâmplă acolo"

Actriţa britanică Emma Thompson a acordat recent un interviu în care a spus că nu a dorit niciodată se se mute la Los Angeles deoarece era considerată ”prea grasă” de producătorii de la Hollywood atunci când a vizitat metropola americană, informează BBC.

Actriţa britanică Emma Thompson a acordat recent un interviu în care a spus că nu a dorit niciodată se se mute la Los Angeles deoarece era considerată ”prea grasă” de producătorii de la Hollywood atunci când a vizitat metropola americană, informează BBC, potrivit news.ro.

”E un loc ciudat şi nu aş putea să trăiesc acolo”, a declarat Emma Thompson, invitată în emisiunea de televiziune ”Skavlan”, un talk-show din Suedia.

Vedeta britanică a condamnat în aceeaşi emisiune presiunea uriaşă la care sunt supuse actriţele de la Hollywood, cărora producătorii le impun să fie cât mai slabe.

”Anorexie - sunt atât de mulţi copii, fete şi băieţi, dar şi actriţe mature, care sunt foarte, foarte subţiri, care au depăşit vârsta de 30 de ani şi care pur şi simplu nu mănâncă”, a spus Emma Thompson.

Vedeta britanică a dezvăluit că i-a ameninţat pe producătorii unui film turnat la Hollywood, spunându-le că se va retrage din distribuţia acelui lungmetraj, ”Brideshead Revisited” (2008), după ce aceştia i-au sugerat uneia dintre colegele sale de distribuţie că ar trebui să slăbească.

”Producătorii i-au spus: «Vei slăbi câteva kilograme, nu-i aşa?». În contextul în care ea arăta absolut superb. Iar eu le-am zis: «Dacă veţi mai vorbi vreodată cu ea despre acest lucru, indiferent în ce mod, eu voi renunţa la acest film. Să nu mai faceţi asta niciodată!”, a dezvăluit Emma Thompson.

E malefic ceea ce se întâmplă, ceea ce se petrece acolo, iar situaţia se înrăutăţeşte pe zi ce trece”, a adăugat artista.

Emma Thompson, născută pe 15 aprilie 1959, este actriţă şi scenarist. A câştigat două premii Oscar - la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal” pentru interpretarea din filmul ”Howards End” (1992) şi la categoria ”cel mai bun scenariu adaptat” cu filmul ”Sense and Sensibility” (1995). În 1994 fost nominalizată la Oscar la ambele categorii de interpretare cu rolurile din filmele ”Rămăşiţele zilei/ The Remains of the Day" şi "În numele tatălui/ In the Name of the Father".

Credit foto: Hepta

E majoră, are un succes uriaș, iar fanii vor să-i cunoască iubitul! Nicole Cherry a spus totul despre bărbații din viața... Andreea Bănică, același iubit de peste 20 de ani. Cum a început povestea frumoasă dintre artistă și soțul ei: "Nici...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri