Căutare Live

Fiica Ozanei Barabancea frânge inimi în lanț! Cum arată acum fiica de 15 ani a artistei

Ozana Barabancea, jurata emisiunii Te cunosc de undeva, a reușit să își uimească fanii după ce a slăbit aproximativ 60 de kilograme! Artista este o mamă model și puțini sunt cei care știu ce fiică frumoasă are!

Cum arată acum Gloria Barabancea

Pe fata Ozanei Barabancea o cheamă Gloria, are în jur de 15 ani jumătate și se face pe zi ce trece tot mai frumoasă.

citește și: Imagini incredibile de la Revoluție. Ozana Barabancea, pe tanc, alături de soldații români: „Oare mai trăiesc oamenii ăștia?”

CUM ARATĂ GLORIA BARABANCEA

Înaltă, zveltă și cu un trup de invidiat, tânăra frânge inimi ori de câte ori iese pe stradă sau postează fotografii cu ea, pe Facebook sau Inatagram.

Fiica Ozanei Barabancea frânge inimi în lanț! Cum arată acum fiica de 15 ani a artistei

Cum arată acum Gloria Barabancea

Ozana Barabancea a dezvăluit în repetate rânduri faptul că cei doi copii ai săi, Gloria și Andrew, moștenesc talentul artistic și nu a ratat vreo ocazie pentru a demonstra acest lucru.

Într-una din edițiile emisiunii Te cunosc de undeva, artista a cântat alături de fiica ei celebra piesă „Greatest of all”, a cântăreței Whitney Houston.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri