Căutare Live

Florin Piersic, declarații după ce s-a zvonit că a murit: "Mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură!"

Pe social media s-a zvonit că Florin Piersica murit, iar telefonul a început să-i sune încontinuu astăzi. Apropiații și fanii celebrului actor român au primit cu multă bucurie mesajul lui transmis în această după-amiază pe Facebook.

Florin Piersic

Facebook/ Florin Piersic

Florin Piersic a făcut declarații tranșante după ce s-a zvonit pe social media că a murit.

La 84 de ani, Florin Piersic s-a confruntat în trecut cu diferite afecțiuni medicale, însă, în prezent, el are o stare de sănătate excelentă. Și, la fel ca mulți dintre români, actorul respectă cu strictețe măsurile de prevenire și limitare a infecției cu noul coronavirus și se află în izolare la reședința din Cluj-Napoca.

Adelina Pestrițu a mărturisit ce va face imediat ce va ieși din izolare, pe 15 mai: „Am spus public asta. O voi rupe!”

Azi, el a primit numeroase apeluri, după ce s-a răspândit știrea falsă prin care s-a anunțat că ar fi încetat din viață. Cu același umor minunat care îl caracterizează de aproape un secol, marele artist a infirmat zvonul teribil și le-a transmis gânduri pozitive tuturor.

“Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: «Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace!»

Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe Internet sau TV să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”, a scris marele actor pe contul său oficial de Facebook.

Lidia Buble s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși: "Dacă mai spui ceva de nasul meu… "

“Zic doar atât: Florin Piersic, un om OM între muritori!”, “Cu același umor care vă caracterizează ați știut atât de frumos să exprimați această situatie❤️🤗Respect, MAESTRE ❤️”, “Sănătate multă, vă iubim!”, “Pentru mine sunteti viu pentru eternitate! ♥️”, “Dumnezeu să vă dea sănătate! Sunt minunat! Vă iubim și prețuim!” sunt doar câteva dintre comentariile strânse de postarea lui Florin Piersic.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri