Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Florin Piersic, dezvăluire neașteptată! Ce au pățit părinții lui, atunci când au mers la Ierusalim

Celebrul actor român Florin Piersic aniversează pe 27 ianuarie onorabila vârstă de 84 de ani! A fost momentul în care apropiații, fanii și numeroase vedete i-au transmis urări de la „La mulți ani”, dar și mesaje de mulțumire pentru modul în care ne-a bucurat sufletele cu filme memorabile, roluri de excepție și momente magice!

Florin Piersic împlinește 84 de ani

Florin Piersic s-a născut pe 27 ianuarie 1936 și, la aniversarea celor 84 de ani, marele actor a fost felicitat de oameni din întreaga țară, fie ei fani sau celebrități.

Într-un interviu acordat recent, marele nostru actor a dezvăluit prin ce momente uimitoare au trecut părinții săi, în trecut, atunci când au intrat într-un magazin din Ierusalim! Dorind să cumpere fiului lor un suvenir, aceștia au cerut un material de calitate. Când au fost întrebați de cantitatea dorită, părinții au spus că e necesar mult material, pentru că fiul lor e înalt.

„Cam cât de mare, că doar nu cât Florin Piersic de mare!”, a zis vânzătorul.

„Eu sunt mama lui”, a fost răspunsul mamei. La așa clienți, bucuria a fost atât de mare încât materialul a fost oferit cadou, iar părinții, la momentul respectiv, au trăit o imensă bucurie să descopere cât de celebru este fiul lor.

FLORIN PIERSIC ÎMPLINEȘTE 84 DE ANI

Florin Piersic și-a făcut debutul la doar 21 de ani, pe scena Teatrului Național București, în piesa „Discipolul diavolului”. Nu a mai durat mult și talentul uriaș, descoperit încă din perioada liceului, i-au adus numeroase roluri ce s-au transformat în interpretări de răsunet.

S-a făcut imediat remarcat prin naturalețea interpretărilor, prin energia greu de egalat și mai ales prin pasiunea pentru scenă, lucruri ce au făcut pe mulți să îl considere un adevărat geniu.

„Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Străini în noapte” sau „Oameni și șoareci” sunt doar unele dintre cele mai îndrăgite roluri pe care le-a jucat magistral pe scena teatrului.

Florin Piersic a primit numeroase mesaje de ziua lui

Și dacă cineva nu l-a văzut pe maestru la teatru, atunci cu siguranță a urmărit măcar o parte din zecile de filme în care Florin Piersic, maestrul, a jucat în acești mai bine de 60 de ani de carieră! Cine nu știe de Mărgelatu sau de modul în care a readus la viață personaje precum Harap Alb sau Minski din „Neamul Șoimăreștilor”?

Vocea sa inconfundabilă i-a captivat și pe cei mici, care au urmărit desenele „Mașini” și „Mașini 2”, dublate în limba română.

Mai bine de 60 de ani de carieră, aproape o viață de om!

La mulți ani, Florin Piersic!

Florin Piersic, despre iubiri interzise și dureri nespuse