Gabriel Cotabiță, internat la spital după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. În ce stare se află artistul

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat la spital, pentru a fi monitorizat de medici.

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu Covid-19. Cum se simte artistul

Hepta

Aela Cotabiță, fiica lui Gabriel Cotabiță a confirmat la Antena Stars că artistul a fost infectat cu noul coronavirus. Fiica artistului a precizat că Gabriel Cotabiță nu se află în stare gravă, însă a necesitat internarea pentru a primi monitorizare medicală.

Gabriel Cotabiță are 65 de ani și a avut probleme de sănătate în trecut, ceea ce îl face să fie inclus în categoria de risc, când vine vorba despre infectarea cu SARS-Co-v-2.

Cum se simte Gabriel Cotabiță, confirmat cu Covid-19. Fiica artistului a dat informații despre starea lui de sănătate

„E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme. Nu mai ştiu exact de câte zile, dar sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”, a declarat Aela Cotabiţă la Antena Stars, conform Spynews.

Fiica artistului a precizat că Gabriel Cotabiță s-a testat pentru COvid-19, după ce a avut simptome specific bolii.

„El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte. A avut anumite simptome şi au decis să se testeze. Tuse şi o stare de oboseală mai accentuată. Existând şi alte condiţii medicale cea mai bună variantă era să se urmărească evoluţia în spital şi aceasta a fost recomandarea medicilor”, a precizat Aela Cotabiță, una dintre cele trei fiice ale artistului.

Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardio-respirator în anul 2015

În 2015, Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardio-respirator și a fost în comă timp de trei săptămâni

Citește și: Cum arată Gabriel Cotabiță la cinci ani după ce a avut un stop cardio-respirator în urma căruia a stat în comă

„Este o experienţă atât de importantă, încât n-aş putea să o rezum într-o singură frază. Pot să vă spun, însă, că în niciun caz nu trebuie să vă fie frică de moarte şi că undeva, acolo, dacă ai făcut bine, vei fi primit bine”, declara Gabriel Cotabiță, după ce s-a vindecat, potrivit Adevărul.

Citește și: Gabriel Cotabiță, îngenuncheat de durere în timpul pandemiei de coronavirus. Mama lui a murit: ”Nu te voi uita niciodată!”

De asemenea, Gabriel Cotabiță declara în 2015 la Access Direct că în momentul în care s-a trezit după perioada de comă și-a văzut cele 3 fiice și a realizat cât de minunate sunt.

Citește și: Gabriel Cotabiță, adevărul despre căsnicia pe care o are cu o femeie cu 30 de ani mai tânără: ”Trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă un om care te iubește!”

„Când m-am trezit am văzut prima dată perfuzia, iar apoi mi-am văzut fiicele. Am realizat în tot acest timp ce fete extraordinare am. Toate lucrurile astea m-au ajutat să fiu împăcat cu mine însumi. Întotdeauna am alergat pentru a fi bun în ceea ce fac. Astăzi, prioritățile s-au schimbat”, declara Gabriel Cotabiță la Acces Direct.

Gabriel Cotabiță s-a născut în 1955, în anii `80 a fost membru al trupei Holograf și ulterior a devenit solistul vocal al trupei VH2.

Vezi imagini din tinerețe cu Gabriel Cotabiță în GALERIA FOTO.

Ultimele știri