Antena Căutare

Gina Pistol, noi detalii despre ipostaza de mămică și pauza pe care a luat-o. Cum i s-a schimbat viața de când a apărut Josephine

Prezentatoarea Chefi la cuțite a abordat un subiect pe care mulți îl așteaptă cu brațele deschise, detaliind, astfel, despre viața de mămică. Află din rândurile de mai jos ce mărturisiri a făcut Gina Pistol, dar și ce spune despre pauza pe care a luat-o.

gina pistol, într-o rochie albă, cu buline negre, în platoul Chefi la cuțite Galerie
Gina Pistol a oferit noi detalii despre ipostaza de mămică. Cum i s-a schimbat viața de când a apărut Josephine | Captură Instagram/Antena 1

Gina Pistol a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, despre stările prin care trece de când a apărut Josephine în familie. Deși este destul de rezervată în ceea ce privește cea mică, prezentatoarea Chefi la cuțite a oferit câteva detalii despre rolul de mamă, dezvăluind, totodată, și cu cine seamănă copila.

Citește și: Prima imagine cu chipul lui Josephine. Cum arată fiica Ginei Pistol și a lui Smiley și cu cine seamănă micuța

Gina Pistol, interviu despre viața de mămică: „Eu am niște reacții ciudate”

Gina Pistol a mărturisit că este întotdeauna deschisă în ceea ce privește viața de mamă, motiv pentru care unii oameni au înțeles-o greșit. Astfel, cu prilejul interviului pentru Antena Stars, ea a explicat că a ales mereu să fie transparentă cu stările ei, pentru a le inspira și pe alte femei care sunt în asentiment.

În plus, prezentatoarea Chefi la cuțite a mai detaliat că Josephine este un copil ascultător, care a înțeles ce se poate întâmpla dacă nu este atentă și dacă face anumite lucruri, adăugând că au decis să îi ofere cât mai multă libertate, fiind un copil bun:

„Eu tot timpul am vorbit deschis despre trăirea mea ca mamă și foarte multe femei au fost la sentimentul meu sau au mai fost câteva persoane care au înțeles greșit ceea ce voiam eu să spun. Ea nu este un copil obraznic, este un copil care înțelege și de când era mică i-am explicat ce se poate întâmpla dacă nu este atentă și dacă face anumite lucruri. Nu suntem genul de părinți care să sară imediat pe ea, noi îi oferim libertate atât cât trebuie. Chiar este un copil bun!”, a mărturisit Gina Pistol, citată de Antena Stars și Spynews.

Gina Pistol a mai menționat că, în ultima vreme, trece prin niște reacții mai ciudate pe care nu le-a mai experimentat până acum. Ea a dat de înțeles că își petrece extrem de mult timp cu fiica ei în casa lor „de lângă pădure”, motiv pentru care, atunci când ajunge în mulțimea de oameni, nu se simte chiar la locul ei:

„Eu am niște reacții ciudate, pentru că stând mai mult cu Josephine în casă și stăm și un pic izolați așa, stăm lângă pădure, cumva lumea mea este bucla noastră. Când ies și văd mulți oameni, îmi e un pic greu să mă adaptez la forfotă și la mulțime. Este greu să încerci să fii cea mai bună mamă pentru copilul tău, să fii și bună la locul de muncă, să fii și activă în rețelele sociale.”, a mai adăugat Gina Pistol, citată de sursele menționate mai sus.

Citește și: Cât de mare a crescut fetița Ginei Pistol. Vedeta își dedică tot timpul micuței Josephine, după anunțul retragerii din televiziune

Ce a spus Gina Pistol despre pauza pe care a luat-o, dar și cu cine seamănă mai mult cea mică

Gina Pistol a mai dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, că acum trece printr-o perioadă de pauză, anunțând că nu va mai fi atât de activă pe rețelele sociale:

„Eu am luat o pauză acum, sunt mai puțin activă pe rețelele sociale”, a mărturisit prezentatoarea de la Chefi la cuțite.

În plus, ea mai a fost întrebată și despre aspectul fizic a lui Josephine, oamenii fiind curioși să afle cu cine seamănă copila mai mult. Iată ce răspuns a oferit Gina Pistol:

„Are ceva de la fiecare și la expresii seamănă cu amândoi. Este foarte simpatică. E o fetiță foarte frumoasă, dar și foarte <<funny>>. Îi place să asculte muzică, dansează. Cred că seamănă cu amândoi!”, a mărturisit Gina Pistol pentru Antena Stars.

Roxana Blenche a adus pe lume o fetiță. Numele inedit pe care l-a ales pentru micuță și prima imagine cu cea mică... Inna s-a pozat cu posteriorul în prim-plan, în piscină. Cum arată trupul perfect al cântăreței, într-un costum de baie s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x