Gina Pistol și-a fotografiat fetița alături de iubitul său într-un moment înduioșător. Ce a scris i-a emoționat pe toți

Gina Pistol a fotografiat-o pe Josephine într-o ipostază extrem de drăgălașă când îl strânge cu mânuța pe Smiley, tatăl său. Aceasta a pus versurile unei melodii emoționante pe fundal.

Gina Pistol

Instagram/Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie a acestui an, după o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată. Micuța Josephine este cu adevărat o minune în viața celor doi îndrăgostiți și le face fiecare zi mai frumoasă.

Proaspăta mămică nu ezistă să o pozeze pe fiica sa ori de câte ori are ocazia, însă nu vrea încă să-i descopere chipul. De curând, prezentatoarea TV a surprins un moment înduișător în care micuța îi prinde mâna tatălui său, Smiley.

Aceasta a urcat imediat fotografia în mediul online și apus pe fundal versurile în engleză a melodiei lui Robbie Williams - Go Gentle: "Dacă ei încearcă și te rănesc, lasă-l pe tati să știe. Acum, când mergi să-ți oferi inima, asigură-te că ei o merită".

Gina Pistol și Smiley au trăit cele mai emoționante clipe din viața lor în cursul zilei de marți, 9 martie 2021, când au devenit pentru prima dată părinți.

Citește și: Gina Pistol a recunoscut cât s-a îngrășat în sarcină! Câte kilograme are acum vedeta „Chefi la cuțite”

Cei doi anunțaseră sarcina în septembrie anul trecut, când Gina anunța că medicii nu îi dădeau nicio șansă să rămână însărcinată.

Cu cine seamănă Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

Citește și: Cum arăta Gina Pistol în copilărie. Imaginea de colecție care a înduioșat inima internauților

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Ce semnifică numele fetiței, Josephine Ana Maria

Josephine are origini ebraice și totodată franțuzești. Forma de masculin a numelui este Iosif, care înseamnă „Dumnezeu va da”.

În Biblie, Iosif este tatăl vitreg al lui Iisus și soțul Fecioarei Maria. Tot în Sfânta Scriptură este consemnat faptul că Iosif era un evreu bogat, care l-a dat pe Iisus jos de pe cruce și l-a înmormântat.

Citește și: Gestul emoționant al Ginei Pistol pentru fiica ei. Ce i-a dăruit proaspăta mămică fetiței sale

Mai departe, legenda spune că același Iosif, adică Sfântul Iosif din Arimateea, ar fi dus Sfântul Graal în Marea Britanie. Conform specialiștilor, persoanele care poartă numele Josephine sunt misterioase, oarecum timide și indecise.

Ultimele știri