Prințul Harry și Meghan au primit prima lor ofertă de muncă după retragerea din familia regală! Ca ce vor lucra cei doi

După anunțul oferit de ducii de Sussex, care a zdruncinat Casa Regală, Meghan și Harry au primit deja prima lor ofertă de muncă. Cuplu regal a specificat că își doresc să schimbe ceva anul acesta și astfel vor munci pentru a se întreține, rupând legătura cu familia regală.

Harry și Meghan au primit prima lor ofertă de muncă

Evident că tot Internetul a vuit la auzul acestor declarații, iar părerile au fost împărțite. Însă de curând au apărut și primele oferte de muncă pentru cei doi, dovedind încă o dată cât de apreciați sunt de poporul lor.

Citește și: S-a aflat! Motivul secret pentru care Meghan și prințul Harry vor să plece în America! Are legătură cu copilul lor

Un cunoscut parc de distracții din Anglia, Thorpe Park, a făcut publică o postare pe pagină lor de Facebook în care le oferă oficial celod doi duci de Sussex un loc de muncă în minunatul lor loc de distracții.

Citește și: Casa Regală a Marii Britanii, zdruncinată din temelii de decizia luată de Meghan Markle și Prințul Harry: ”Nimeni nu ştia de această dorință!”

Aceștia au scris: „Hei Harry și Meghan! Am auzit că vă doriți un nou început în 2020! Există o mulțime de locuri de muncă în Thorpe Park! De asemenea, suntem destul de flexibili, așa că vă puteți împărți timpul America de Nord și Anglia!”

De asemenea, administratorii paginii au făcut și câteva poze în programe de editare pentru a arăta viitorul celor doi în cazul în care vor accepta oferta. Imaginile sunt savuroase!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri