Căutare Live

Casa Regală a Marii Britanii, zdruncinată din temelii de decizia luată de Meghan Markle și Prințul Harry: ”Nimeni nu ştia de această dorință!”

Prinţul Harry "După multe luni de reflecţie şi discuţii interne, am ales să facem o tranziţie, anul acesta. Intenţionăm să renunţăm la rolul de membri "seniori" ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar." Este anunţul care zdruncină din temelii Casa Regală a Marii Britanii.

Casa Regală a Marii Britanii

Un mesaj scurt publicat de Meghan şi Harry, după câteva săptămâni de tăcere şi la doar câteva ore de la ultima lor apariţie publică. Inclusiv Regina Elisabeta a II-a ar fi aflat de pe Instagram că nepotul său preferat a decis să renunţe la obligaţiile regale, pentru a începe un drum nou alături de soţia sa americană.

”Niciun membru al familiei regale nu ştia că un asemenea lucru urmează să se întâmple. A fost un lucru duplicitar sau - în cel mai bun caz - un comportament extraordinar de iresponsabil.”, a declarat Richard Fitzwilliam, comentator al activității familiei regale.

Prințesa Diana ar plânge! Prințul Harry și Meghan Markle, lovitură uriașă pentru familia regală! Reacția reginei

Replica de la palatul Buckingham a venit câteva ore mai târziu, printr-un comunicat: "Înţelegem dorinţa lor de a urma o cale diferită, dar aceste lucruri sunt complicate şi e nevoie de timp pentru a fi stabilite."

Astăzi, membrii familiei regale s-au reunit la palatul Kensington. Oficial, pentru a o sărbători pe ducesa Kate, care tot astăzi împlineşte 38 de ani. O petrecere eclipsată însă de noul scandal. Aflaţi în relaţii reci cu ducii de Cambridge, Meghan şi Harry nu au fost văzuţi deocamdată la reuniunea de astăzi. Abia s-au întors din Canada, unde au petrecut sărbătorile alături de fiul lor de 8 luni, departe de restul familiei. Acum, plănuiesc să se întoarcă peste Ocean, unde Meghan Markle şi-a lăsat cariera de la Hollywood, atunci când a devenit iubita oficială a prinţului Harry, în 2016.

"Plănuim să ne împărţim timpul între Regatul Unit şi America de Nord. Până atunci, vă rugăm să ne acceptaţi mulţumirile noastre şi susţinerea nemărginită.", se arată în comunicatul transmis de cei doi.

La câți bani renunță Prințul Harry pentru Megham Markle. Cum o să se întrețină Ducii de Sussex în Canada

”Erau liberi să facă acest pas. Dar nu cred că îl fac cu atenţie, în mod plăcut, generos şi bine gândit.”, a dezvăluit Angela Levin, biografa lui harry

Cu o avere cumulată de aproape 35 de milioane de lire sterline, Meghan şi Harry nu vor mai beneficia şi de fondurile regale în valoare de 5,5 milioane de lire steline. Totuşi, vor să păstreze anumite avantaje, precum securitatea şi actuala reşedinţă.

Cred că trebuie să reducă măsurile de securitate sau să le plătească din propriile resurse.

Pe internet, Meghan şi Harry au dat naştere celui mai dezbătut subiect. Sub hashtag-ul Megxit, utilizatorii spun în glumă că fosta actriţă, actuală ducesă, îşi va interpreta propriul rol în serialul The Crown sau că cei doi au propriul Brexit.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri