Harry și Meghan Markle, „detronați” de pe site-ul familiei regale. Unde au fost așezați aceștia

Harry și Meghan Markle au fost „detronați” din rang, pe site-ul oficial al familiei regale.

Harry și Meghan Markle, într-o poziție mai joasă pe site-ul oficial al Casei Regale

Getty

Ducele și Ducesa de Sussex au fost „detronați” pe site-ul familiei regale, unde apăreau până de curând, într-o poziție mai sus pe pagină. Dar iată că, după neînțelegerile dintre aceștia, cei doi au fost puși mai jos, la bază.

După ce au făcut declarații în show-ul moderat de Oprah Winfrey și au ales să renunțe la responsabilitățile și beneficiile numelor lor, aceștia făcând parte din Casa Regală, iată că au primit și „pedeapsa”.

Harry și Meghan, „detronați” pe site-ul oficial al Casei Regale

Urmăritorii fideli ai site-ului unde aceștia au fost prezenți destul de sus, în sistemul de afișare, acum au ajuns la final, după Ducii de Wessex.

Citește și: Primul cuvânt al lui Archie l-a întristat pe Prințul Harry. Ce a spus fiul lui Meghan Markle

În urmă cu puțin timp, s-a constatat faptul că website-ul era „în construcție”, însă nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple pentru a fi Harry și Meghan așezați într-o poziție mai joasă, la bază.

Înainte, cei doi erau afișați imediat sub Kate și William, fratele lui Harry. Însă, iată că acum, aceștia stau la baza paginii, potrivit pagesix.com.

Iată cum arată site-ul oficial acum.

Momentul când Meghan Markle a vrut să se sinucidă. Ce i-a spus lui Harry chiar înainte de a vrea să facă un gest necugetat

Meghan, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit în timpul interviului controversat cu Oprah Winfrey că s-a confruntat cu probleme grave de ordin psihic, dorindu-și să se sinucidă din cauza traumelor pe care le trăia cât timp a locuit în Marea Britanie. Ducessa de Sussex a afirmat că nu a fost lăsată să ceară ajutor specializat atunci când era copleșită de gânduri negre.

Citește și: Meghan Markle, din nou în atenția Familiei Regale. Ultimul său gest abuzează de titlul care "nu i se cuvine". Ce a putut să facă

Prinţul Harry a dezvăluit că soția sa îi spunea cum plănuia să-și pună capăt zilelor: „Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sale sinucigașe și aspectele practice ale modului în care avea să-și sfârșească viața. Cel mai înspăimântător lucru pentru ea a fost claritatea gândurilor. Nu era nebună, nu se automedica, fie prin pastile sau prin alcool. Era complet sănătoasă. Totuși, în liniștea nopții, aceste gânduri o trezeau, potrivit The Sun.

Înainte de a face un gest necugetat, Meghan l-a avertizat pe Harry că își va lua viața: "Nu mai vreau să fiu în viață", i-ar fi spus soția.

Prințul Harry a declarat că ceea ce a împiedicat-o pe soția sa să lupte cu gândurile care nu-i dădeau pace nopți la rând a fost teama de a nu-l face să sufere a doua oară în viață, după moartea mamei sale Prințesa Diana, în 1997.

Citește și: Unde a fost fotografiat Prințul Harry în ziua în care Regina Elisabeta a II-a împlinește 95 de ani. Are legătură cu Meghan Markle

„Lucrul care a împiedicat-o a fost cât de nedrept ar fi pentru mine, după tot ce i s-a întâmplat mamei, să fiu pus acum în situația de a pierde o altă femeie din viața mea, cu un copil în pântece, copilul nostru", a spus Harry.

Harry a vorbit și despre încercarea de a obține ajutor din partea familiei sale în acea perioadă dificilă în care soția sa se „lupta”, însărcinată fiind cu fiul lor Archie: "Am crezut că familia mea va ajuta, dar fiecare întrebare, cerere, avertisment, oricare ar fi fost el, era întâmpinat cu liniște totală și neglijare totală", a spus el.

Ultimele știri