Live acumFilm: A fost odata un print
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Katherine Jackson, dezvaluiri emotionante privind recuperarea nepoatei sale, Paris

Katherine Jackson a vorbit, in premiera, intr-un interviu acordat revistei “Hello!”, despre recuperarea nepoatei sale, Paris Jackson, care in luna iunie a incercat sa-si ia viata. Aceasta a marturisit ca adolescenta se simte foarte bine, tratamentul pe care-l urmeaza avand succes

Mama Regelui Pop a dezvaluit ca Paris se afla intr-un loc foarte bun, unde primeste ajutorul de care are nevoie.“Starea de sanatate a nepoatei mele evolueaza bine, chiar foarte bine. Este copilul meu. E greu sa trec prin asemenea momente, insa tot ce imi doresc este ca cei trei copii ai fiului meu sa fie fericiti. In noaptea in care Michael a murit, Paris plangea incontinuu si spunea: vreau sa-l vad pe tata, nu vreau sa traiesc fara el," a marturisit bunica lui Paris.

De asemenea, ea a mentionat ca in fiecare zi se gandeste la fiul ei, pe care il considera “un tata si un fiu foarte bun".

Katherine nu este singura persoana din familie care a avut ceva de spus cu privire la recuperarea lui Paris. Acum cateva zile, unchiul adolescentei, Randy Jackson, scria pe contul personal de Twitter ca nu este de acord cu internarea: “Nu imi place ca Paris se afla inca in acest centru. Nu este bine. A petrecut acolo destul timp. Nu este psihotica. Nu exista niciun motiv pentru care sa continue sa fie spitalizata, sa-si iroseasca timpul acolo, departe de familia ei. Detest faptul ca trebuie sa celebreze ziua fratelui meu internata in centru”, a transmis Randy Jackson.

Bunica adolescentei a negat faptul ca Paris este internata intr-un spital psihiatric. Conform presei internationale, fiica Regelui Pop se afla intr-un centru terapeutic privat, pentru care plateste 14.000 de dolari pe luna.

Foto: Hepta

Recomandari