Megan Fox a recunoscut public că este bisexuală. Bruneta are trei copii și un fost mariaj de 9 ani

Frumoasa actriță Megan Fox a declara public că este bisexuală și susținătoare a comunității LGBTQIA+. Declarația divei i-a surprins pe fani având în vedere că aceasta a fost văzută numai în compania bărbaților și are trei copii.

Megan Fox

Profimedia

Meghan Fox este o actriță americană și model în vârstă de 35 de ani, cunocută pentru frumusețea sa răpitoare, dar și pentru căsnicia cu Brian Austin Green.

Megan Fox și Brian Green s-au despărțit după 10 ani de căsnicie în anul 2020. Cei doi au împreună trei copii pe nume Bodhi Ransom Green, Journey River Green, Noah Shannon Green. Într-un podcast de-al său, Brian a ținut să menționeze că motivul divorțului nu constă în infidelitate, ci în neînțelegeri.

Imediat după ce a încheiat relația, focoasa brunetă și-a găsit fericire în brațele unui bărbat mai tânăr decât ea cu 4 ani. Vestea că este bisexuală a venit ca o surpriză uriașă pentru fanii săi, care i-au urmărit îndeaproape relațiile amoroase.

Meghan Fox a recunoscut că este bisexuală: "Pune B în LGBTQIA"

Cunoscuta actriță a postat pe Instagram o fotografie în care afirmă că este bisexuală, iar mai apoi a fost întrebată într-un interviu dacă vrea să facă parte din comunitatea LGBTQIA+ în mod oficial, iar bruneta a spus că pe viitor ia în considerare și acest aspect.

"Pune B în LGBTQIA de peste două decenii", este descrierea postării lui Megan Fox.

LGBTQIA+ este un acronim care se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală, transgen, queer, persoanele intersex, aliați cisgen heterosexuali, persoanele asexuale, demisexuale, autosexuale, pansexuale, polisexuale, poligame, poliamoroase, persoanele non-binare, persoanele care practică travesti, BDSM, fetișisme, swing, persoanele bi-curioase, non-heterosexuale, persoanele heterosexuale care au relații cu persoane de același sex, persoanele care practică munca sexuală dar și alte minorități, potrivit Gaycenter.

Megan Fox rămâne un etalon al frumuseții în toată lumea, iar ea continuă să aibă o relație strânsă cu partenerul său, după divorțul de fostul soț, chiar dacă este bisexuală,a dică îi plac abele sexe. Frumoasa actriță Megan Fox, după divorțul de Brian Austin Green, s-a îndrăgostit de rapper-ul Machine Gun Kelly, în vârstă de 30 ani.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Deși sunt într-o relație de doar 1 an, iubirea dintre cei doi pare să fie suficient de puternică încât să o convingă pe furmoasa brunetă că va dura pentru totdeauna, întocmai ca tatuajul pe care i l-a dedicat. Tatuajul arată “el pistolero”, care în traducere înseamnă „pistolarul”, făcând referire la Machine Gun Kelly. Fanii au mai speculat că tatuajul ar putea face referire și la faptul că cei doi s-au întâlnit în Costa Rica.

De câteva luni, relația actriței cu artistul Machine Gun Kelly a fost descoperită de paprazzi, iar de atunci, cei doi nu se mai ascund. Au mers împreună și la evenimente mondene, unde au fost subiect principal pentru fotografi.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri