Antena Căutare

Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Care este starea sa de sănătate: „M-am speriat foarte tare”

Mioara Roman, mama Oanei Roman, trece prin momente dificile și a fost nevoit să ajungă din nou pe mâinile medicilor. Aceasta se confruntă cu probleme serioase de sănătate de o perioadă lungă de timp. Iată cum se simte acum fosta soție a lui Petre Roman.

Mioara Roman, mama Oanei Roman, trece prin momente dificile și a fost nevoit să ajungă din nou pe mâinile medicilor.

Instagram

Mioara Roman trece printr-o perioadă destul de grea, însă fiica sa i-a fost alături în tot acest timp. Fosta soție a lui Petre Roman a petrecut mult timp prin spitale în ultimele luni, iar starea sa de sănătate nu este una tocmai bună.

În urmă cu câteva săptămâni, mama Oanei Roman a fost infectată cu o formă ușoară de Covid-19, însă acum se confruntă cu alte probleme de sănătate. Vedeta a povestit pe contul său de Instagram că a fost sunată de reprezentanții centrului privat unde locuiește Mioara Roman pentru a-i spune că mama sa a fost transportată la spital cu ambulanța.

Citește și: Oana Roman, despre mama sa: “Are nevoie zilnic de îngrijire, de monitorizare. Îmi doresc o minune. Sper să nu ajungeți ca mine"

Oana Roman se afla în vacanță alături de Marius Elisei și fiica lor atunci când a primit vestea neașteptată. Aceasta a stat cu gândul numai la mama ei și nu a ezitat să vorbească despre starea de sănătate a Mioarei Roman.

Ce spune Oana Roman despre starea mamei sale, Mioara Roman

Prin intermediul unor InsaStory, vedeta a ales să vorbească despre situația dificilă în care a fost pusă. Oana Roman s-a speriat foarte tare atunci când a fost anunțată pentru că se afla foarte departe de casă.

Deși nu a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, aceasta a măturisit că nu o poate vizita, însă Catinca Roman, sora mai mare a Oanei, ține legătura cu doctorul care se ocupă de mama lor.

Citește și: Mioara Roman, la spital, după ce a acuzat stări de rău. Ce a transmis fiica ei, Oana, care are grijă de ea continuu

Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă. Și nu am avut control asupra situației. Norocul a fost că nu era singură acasă. Dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat. Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama. Sora mea a ținut legătura doar telefonic cu doamna doctor care se ocupă de mama.”, a dezvăluit Oana Roman pe contul oficial de Instagram.

Cât plătește Oana Roman pentru tratamentele mamei sale

La începutul lunii februarie, Oana Roman a devzăluit că plătește o sumă foarte mare pentru tratamentele mamei sale. Mioara Roman are nevoie zilnic de îngrijire medicală și de ajutorul unor ca cadrelor specializate.

La cei 81 de ani, mama vedetei suferă de mai multe boli, printre care Parkinson, diabet și reumatism, iar în urmă cu ceva timp a fost dusă la urgență la spital deoarece i se umflaseră picioarele. Fosta soția a lui Petre Roman locuiește într-o clinică de lux, unde are toate facilitățile, iar fiica sa scoate bani grei din buzunar pentru a avea parte de toate condițiile.

Dorian Popa și-a cunoscut pentru prima oară nepoata. Cum a decurs vizita la fratele său și cât de frumoasă este micuța S... Costi Ioniță a lansat o piesă nouă alături de Jador, Maria Dragomiroiu și Vlăduța Lupău. Cum sună melodia...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x