Antena Căutare

Motivul aproape ireal pentru care Oana Zăvoranu și-a concediat avocatul chiar în sala de judecată. Ce s-a întâmplat

Astăzi au avut loc momente dramatice la tribunal, unde Oana Zăvoranu a apărut într-o nouă înfățișare într-unul dintre procesele sale.

Motivul aproape ireal pentru care Oana Zăvoranu și-a concediat avocatul chiar în sala de judecată. Ce s-a întâmplat Galerie
Motivul aproape ireal pentru care Oana Zăvoranu și-a concediat avocatul chiar în sala de judecată. Ce s-a întâmplat | Instagram/ hepta

Surpriza a fost că bruneta și-a concediat avocatul chiar în sala de judecată. Decizia a fost motivată de nemulțumirea sa față de prestația apărătorului.

Motivul aproape ireal pentru care Oana Zăvoranu și-a concediat avocatul chiar în sala de judecată. Ce s-a întâmplat

În cadrul unui nou termen al procesului în care este acuzată de șantaj de către medicul Bogdan Furtună, Oana Zăvoranu a făcut un gest neașteptat. În timpul ședinței, diva și-a concediat avocatul, Constantin Nedelcu, stârnind uimirea tuturor celor prezenți. Ea a venit la Curtea de Apel afișând un zâmbet larg și încredere în sine.

Citește și: Suma uriașă pe care o cere Oana Zăvoranu pentru o apariție TV. Diva nu calcă în platourile de televiziune fără banii aceștia

Articolul continuă după reclamă

"Întotdeauna sunt încrezătoare că știu că adevărul este de partea mea", a spus Oana Zăvoranu cu câteva minute înainte de proces.

După aproximativ o oră, avocatul Nedelcu a părăsit sala de judecată vizibil agitat. Întrebat de jurnaliști despre concediere, el a sugerat să discute direct cu Oana Zăvoranu. Ulterior, vedeta a explicat motivele deciziei sale:

"Solicitând acum domnului avocat, domnului profesor Nedelcu, să întrebe ce onorariu, dacă are cunoștință domnul asociat al inculpatului Călin ce onorariu de succes primeau iarăși s-a fofilat. La secundă, vă rog să mă credeți, vedeți că sunt foarte coerentă, chiar prea coerentă, la secundă și eu nu cred în coincidențe, la secundă avocata lui Furtună vine cu întrebarea despre onorariul de succes.

Adică, vă rog, să îmi dați voie, poate sunt paranoia să îmi pun și eu întrebări de ce eu stau să îl conving riscând poate să deranjez liniștea, să mă lupt cu avocatul meu să întrebe de un onorariu de succes pentru că, până la urmă, la bani se rezumă totul, și la secundă dumnealui este pe telefon... doamna presupusei părți vătămate tot pe telefon și întreabă fix ce eu îi spuneam avocatului meu, la o distanță de 10 - 15 m, nu se pune problema că ar fi auzit. Îmi pare că domnul Nedelcu l-ar cam fi favorizat pe inculpatul Ionuț Călin având în vedere că i-a fost și elev.", a spus Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Oana Zăvoranu. Bruneta a investit peste 200.000 de euro pentru a o renova

Oana Zăvoranu a adăugat și că avocatul său, Vlădescu, ar fi încercat să o influențeze să devină iubita lui Alex Bodi. „"Și-ar fi dorit, ar fi fost extraordinar de interesant și de bine pentru acești doi indivizi. Îmi aduc aminte că m-a și chemat la ziua lui Bodi, în decembrie, în perioada aia ei și Alex eram separați. Îmi place, nu este un bărbat urat Alex Bodi, dar nu este genul meu de bărbat. Nu am bucurii la el ca să zic așa. Îl văd ca pe un bărbat oarecare în opinia mea, cu foarte multe relații în lumea interlopă însă", a spus Oana Zăvoranu.

Aceste declarații au marcat o zi plină de tensiune și surprize la tribunal, unde Oana Zăvoranu continuă să lupte pentru dreptatea ei.

Sebastian Stan, ovații și aplauze timp de 7 minute la Festivalul de la Cannes pentru cel mai nou rol al său. Imaginile e... Adriana Bahmuțeanu, din vacanță direct la perfuzii. Ce a pățit vedeta: „Noroc că am un soț care mă susține!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x