Antena Căutare

Nepoata Deliei a ajuns pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu micuța și ce imagini a publicat mama ei, Oana Matache

Oana Matache, sora Deliei a ajuns la spital cu fiica ei și a publicat imagini pe rețelele sociale. Micuța Jessie a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Colaj cu Oana Matache și Delia Galerie
Oana Matache, sora Deliei, este mama a doi copii | Antena 1

În imagini, micuța Jessie apare purtând un bandaj pe mână, stând pe patul de spital, alături de mama ei.

„Ce ți-au făcut la mânuță?”, se aude Oana Matache întrebându-și fiica.

Ce iamgini din spital a publicat Oana Matache

„Am făcut buba și nu știu eu”, a răspuns adorabila nepoată a Deliei. Oana Matache le-a arătat fanilor cum are grijă să o liniștească pe Jessie și că nu are nimic grav.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Motivul pentru care Delia poartă haine largi când apare pe scenă sau la TV. De ce nu este văzută des în haine mulate

Din imagini se observă cum micuța a început să se simtă mai bine.

În ultima perioadă Oana Matache a vizitat tot mai des cabinetul medicului, împreună cu cei doi copii ai săi. În luna ianuarie, Oana Matache a mers la spital cu băiatul său, Bubu, care s-a confruntat și el cu probleme de sănătate.

Citește și: De ce refuză Delia de multe ori să facă poze cu fanii pe stradă: „Ar fi inuman. Încerc să-i fac să înțeleagă”

Ce spunea Oana Matache despre cei doi copii ai săi

Oana Matache are o relație extrem de specială cu cei doi micuți ai săi, la fel și Delia, care le-a devenit nașă. Înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil, sora artistei a povestit despre stările pe care le-a avut.

„Să vă povestesc despre cea mai mare panică legată de venirea lui Bogdănel: teama că o va înlocui pe Jess. Mi-era atât de teamă că o inimă nu poate iubi atât de mult doua suflete în mod egal (trei, cu Răzvan) încât m-am simtit vinovată în avans. Însă de când l-am adus în casa şi am căpătat privirea de ansamblu (doi copii în fața ochilor, amândoi ai noștri) am înţeles că nu ştiam prea multe despre iubire”, a scris Oana pe Instagram în urmă cu ceva timp.

De asemenea, Oana Matache a povestit pe rețelele sociale și despre relația pe care o are cu Jess, fiica ei.

Citește și: Nepoțica Deliei a crescut și este o adevărată domnișoară. Cum arată acum Jessie și cum îi sună vocea

„Sunt tare recunoscătoare pentru cât de cuminte e Jess și pentru comunicarea pe care o avem. Însă uneori, modul în care încearcă să mă manipuleze mă face să-mi dau seama că 70% din timp ea e efectiv geană pe mine, să vadă what makes me “tick”. Microexpresiile care o trădează sunt ge-ni-a-le”, a mai scris ea pe Instagram.

Oana petrece foarte mult timp alături de micuții săi, dar și Delia încearcă să-i viziteze cât mai des și să le fie alături în toate momentele.

Ce a declarat George Burcea despre divorțul dintre el și Andreea Bălan și ce urmează... Britney Spears a renunțat complet la haine și s-a pozat provocator pe plajă. Iată ce au remarcat fanii în imaginile post...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x