Poza din copilărie postată de Vlad Drăgulin i-a impresionat pe fani. Cum arată actorul când era elev

Vlad Drăgulin, gazda show-ului iMai mult Umor, le-a dat ocazia fanilor de a interacționa cu el pe Insta Stories, printr-o serie de întrebări și curiozități.

Actorul le-a vorbit despre filmul său preferat, cartea care i-a schimbat percepția asupra vieții, dar a fost și a fost întrebat de către un fan și de cearcănele sale.

antena 1

Vlad Drăgulin, gazda show-ului iMai mult Umor, le-a dat ocazia fanilor de a interacționa cu el pe Insta Stories, printr-o serie de întrebări și curiozități.

Fotografia din copilărie care le-a atras atenția fanilor

Prin intermediul story-urilor, fanii au reușit să interacționeze mai mult cu Vlad Drăgulin, care de această dată nu era în pielea niciunui personaj care l-a făcut faimos. Actorul le-a vorbit despre filmul său preferat, cartea care i-a schimbat percepția asupra vieții, dar a fost și a fost întrebat de către un fan și de cearcănele sale.

Oricât de amuzantă ar fi întrebarea, Vlad a deci să răspundă cu o fotografie de când era elev, spunând că a avut cearcănele dintotdeauna, încă de când era doar un puști. Fotografia cu el din copilărie le-a atras atenția fanilor.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 26. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

De asemenea, el a mai fost întrebat și când va putea fi văzut la teatru, în București. Tânărul actor a răspuns că din august ar putea reveni pe scena teatrului din capitală.

Cum a decis Vlad Drăgulin să urmeze cariera de actor

Vlad Drăgulin a povestit că în adolescență nu și-a dorit să fie actor, pentur că nu considera că este o meserie din care s-ar putea întreține, însă în cele din urmă un cumul de împrejurări l-au adus la UNATC.

Vlad Drăgulin a absolvit un liceu de teatru, iar întâlnirea cu regretatul regizor Cătălin Naum a reprezentat un imbold în ceea ce privește traseul în viață:

„La examenul de capacitate am obținut o medie bună cu care aș fi putut să ajung la al doilea liceu din Buzău. Tata nu a vrut să mă lase la o școală unde „să tocesc” patru ani și m-a îndreptat spre liceul de teatru Margareta Sterian. În clasa a 11-a a venit la noi, la Buzău, profesorul Cătălin Naum de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Își propusese să facă un spectacol cu elevii, iar un coleg a insistat să mergem împreună. Surpriză, din 90 de cursanți, eu am fost unul dintre cei păstrați. După doar câteva repetiții, profesorul Naum le-a spus părinților mei că trebuie neapărat să mă mut la un liceu în București. „O să devină un mare actor, aveți aur în casă” tot spunea profesorul Naum. Ai mei au dat din cap neîncrezători.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 13. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Cât timp au fost deschise teatrele în pandemie, Vlad Drăgulin a avut o serie de spectacole la teatrul din Buzău și a postat câteva fotografii de acolo.

Cine e Vlad Drăgulin

Născut pe 3 septembrie 1990, în Buzău, Vlad Drăgulin a devenit cunoscut în întreaga țară cu rolurile sale din producțiile ”Băieți de oraș” și ”În puii mei”.

Deși nu visa să ajungă actor, artistul a fost admis la prestigioasa Universitate Națională de Artă Teatrală și Cinematografie IL Caragiale și a colaborat și cu Teatrul Național.

În prezent, Vlad prezintă ”Îs geană pi tini”, emisiune digitală ce poate fi urmărită exclusiv pe a1.ro, alături de Speak și I mai mult Umor.

De asemenea, actorul colaborează și cu Radio Zu unde se aude în fiecare dimineață alături de Buzdugan și Morar.

Ultimele știri