Antena Căutare

Prima imagine cu chipul lui Josephine. Cum arată fiica Ginei Pistol și a lui Smiley și cu cine seamănă micuța

Gina Pistol a dezvăluit pentru prima oară o fotografie cu chipul fiicei sale. Josephine, în vârstă de 2 ani, este o fetiță extrem de adorabilă.

Colaj cu Gina Pistol și Josephine Galerie
Gina Pistol a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale | Antena 1 & Instagram

Gina Pistol a publicat pe rețelele sociale un portret înduioșător de familie. În imaginea publicată pe Internet micuța Josephine apare stând pe umerii tatălui ei. La începutul lunii martie Josephine a împlinit vârsta de 2 ani și este o fetiță superbă.

Prezentatoarea de la Chefi la cuție nu a mai publicat până acum imagini cu chipul micuței sale, dorind să o ferească pe Josephine de energiile negative. În prezent, fanii s-au putut bucura de o imagine cu micuța adorabilă.

Citește și: Cât de mare a crescut fetița Ginei Pistol. Vedeta își dedică tot timpul micuței Josephine, după anunțul retragerii din televiziune

Cum arată Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley

Articolul continuă după reclamă

În comentarii fanii au apreciat că seamănă mai mult cu Smiley, însă au precizat că din doi părinți frumoși nu ar fi putut ieși decât o fetiță frumoasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Maria Barbu i-a emoționat pe mulți cu povestea ei de viață. Gina Pistol, cuprinsă de lacrimi

Josephine Ana Maria le-a umplut viața de bucurie celor două vedete. Gina Pistol a devenit mamă la 40 de ani, după ce medicii i-au spus că șansele de a naște sunt minime. Totuși, îndrăgita prezentatoare a fost extrem de norocoasă pentru că a avut o sarcină normală și a adus pe lume o minune de copil.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie 2021.

„Cred că toate se întâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă. Și eu i-am spus atunci: <<Ai răbdare. Nu e după noi. Dacă este să se întâmple se va întâmpla>>. Cred că nu m-a crezut atunci. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta, că ea e dătătoarea de viață. A venit și într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost solicitat săptămână de săptămână să plec la concerte. Am timp să trăiesc etapa asta. Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta”, spunea Smiley în podcastul lui Mihai Morar Fain și Simplu în urmă cu doi ani.

Gina Pistol a renunțat la televiziune pentru a se dedica creșterii fetiței ei

Gina Pistol a luat o decizie importantă recent, anunțându-și retragerea din televiziune. Vedeta TV a prezentat îndrăgitul show culinar Chefi la cuțite, iar sezonul cu numărul 11 este ultimul în care mai apare în această postură. În trecut, Gina Pistol a prezentat și Asia Express.

Atunci când a făcut anunțul emoționant, vedeta a explicat că își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de Josephine, după o perioadă în care a lipsit destul de mult de acasă din cauza programului încărcat de pe platourile de filmările ale emisiunii.

„După cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, a fost doar o parte din mesajul transmis de Gina Pistol, la vremea respectivă.

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri emoționante. Ce relație are în prezent artista cu tatăl ei, după ce ani de zile nu și-a... Adda s-a pozat imediat după duș, doar într-un prosop. Cum arată artista în intimitatea locuinței...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x