Antena Căutare

Rita Mureșan a povestit despre cumpăna prin care a trecut acum un an și jumătate. Cum i s-a schimbat viața după preinfarct

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară a trecut printr-un moment de cotitură în urmă cu un an și jumătate, atunci când spune că un înger a salvat-o de la moarte. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

rita mureșan, cu o bluză neagră, decoltată și părul buclat, dată cu ruj roșu
Rita Mureșan a povestit despre cumpăna prin care a trecut acum un an și jumătate. Cum i s-a schimbat viața după preinfarct | Captură Instagram

Rita Mureșan a vorbit, la un post de televiziune, despre momentul în care a văzut moartea cu ochii. Creatoarea de modă a explicat că a fost vorba despre un preinfarct, iar, de atunci, viața i s-a schimbat complet, potrivit Ciao.ro.

Citește și: Alina Pușcaș, imagine de pe patul de spital. Vedeta TV și-a îngrijorat admiratorii: „Urați-mi noroc”

Rita Mureșan spune că a fost salvată de la moarte de un înger: „Venea un domn cu cămașă albă”

În cadrul emisiunii de la postul de televiziune menționat, Rita Mureșan a dezvăluit că a început să i se facă rău din senin. Aceasta a povestit cum privirea i s-a încețoșat, iar, în scurt timp, i s-au învinețit buzele și buricele degetelor.

Articolul continuă după reclamă

Atunci, din depărtare, ea spune că a zărit un domn îmbrăcat într-o cămașă albă, care s-a oprit să o salveze:

„(...) Într-o zi de sâmbătă, când eram în oraș să iau un cadou pentru botezul prietenului meu, am ieșit din magazin și mi s-a făcut rău. Am simțit că nu mai văd bine, mi se învârtea lumea. M-am așezat pe bordură. Eram cu Nico – ea din față vedea ca mi s-au învinețit buzele, eu vedeam că mi s-au învinețit buricele degetelor, dar nu știam ce am. Nu mai aveam aer, oamenii treceau stânga, dreapta. Nu am căzut, nu am căzut pe spate. Țin minte că de la depărtare venea un domn cu cămașă albă, cu o pungă de la un supermarket.”

„Din toată lumea aia, eu l-am văzut foarte clar cum vine direct spre mine. Venea hotărât. A ajuns în fața mea, a zis: <<Deschide gura, ridică limba>>. Mi-a băgat o pastilă sub limbă și a plecat. M-a salvat. Am reușit să mă ridic, m-am dus acasă. Nu știam ce am, am zis că e de la căldură. Eu nu am voie să mă bată soarele în cap. Am zis: <<Mama, pe 46 de grade am ieșit fără pălărie>>. Credeam că de la asta mi s-a făcut rău.”, a povestit Rita pentru postul de televiziune, citată de Ciao.ro.

Creatoarea de modă a povestit că, ulterior, aflase că, de fapt, făcuse un preinfarct, ajungând la concluzia că acel bărbat a fost îngerul ei păzitor:

„Doamna doctor (n.r. cardiolog) mi-a spus ziua, data și ora exacte în care eu am făcut preinfarct. Deci eu atunci, pe stradă, am făcut preinfarct! De omul ăla a zis că a fost un înger care m-a salvat: <<Ți-a dat nitroglicerină. Omul acela te-a salvat.>> Cred că a fost un înger, efectiv. Știi care e comunicarea mea cu ei. Îngerii, în general, lucrează prin oameni. El a venit mult prea hotarat spre mine”, a mai dezvăluit creatoare de modă, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Boala grea de care suferă Andreea Marin. Prezentatoarea tv a căutat tratament în Turcia. Cum se simte și ce a declarat

Rita Mureșan spune că toată viața i-a fost dată peste cap de la acel preinfarct

Creatoarea de modă a dezvăluit că a fost nevoită să își anuleze proiectele și să își canalizeze toată atenția către sănătatea sa. Ea a mai recunoscut că a început să ia medicamente și multe vitamine, deoarece se alesese cu anemie, dar și cu multe alte probleme la nivelul inimii:

„De aici încolo, toată viața mea s-a dat peste cap, toate proiectele s-au anulat. Lucram la o colecție pe care voiam să o lansez de ziua mea. Doctora a zis: <<Exclus! Cel puțin un an fără stres.>> Am zile în care mi-e foarte, foarte rău. Dar nu mai sunt atât de dese ca înainte. Sunt pe medicamentație. Iau multe viatmine, pentru că organismul meu, după șocul ăla, a ajuns la anemie. Eram vegetariană, dar o bucățică de carne e nevoie sa mănânc.”

„Stările de rău le am acum la două săptămâni odată: tahicardie, nu mai am aer și câteodată am și vertijuri. La analize s-a văzut că am un cheag și iau pasile preventiv pentru un AVC. De asemenea, la mine nu crește tensiunea – maximum 13, la mine crește pulsul: am puls și 145, care este enorm. Am și pastile pe care le iau insantaneu. E ca și când aș alerga la maraton, finalistă, dar stau în pat. Nu sunt nici foarte cuminte, dar atunci când mi-e rău mă ține o zi, două.”, a mai dezvăluit Rita Mureșan pentru postul citat.

Creatoarea de modă a mai adăugat că, momentan, i-a fost recomandat să nu mai conducă. Cu toate că se simte lipsită de energie în prezent, Rita Mureșan se consideră binecuvântată pentru ceea ce a învățat de pe urma acelei experiențe:

„(...) În continuare, îmi fac munca, dar nu mai am energia să ma deplasez eu. Am recomandarea să nu conduc încă. Familia mi-a fost alături, știu că i-am speriat. Dar vreau să le mulțumesc și prietenilor în primul rând că au păstrat secretul și că, de fiecare dată când am avut nevoie, nu mă lasa nimeni singură. Sunt binecuvântată, nu sunt o victimă. Sunt binecuvântată pentru ce mi s-a întâmplat, am avut de învățat.”, a mai declarat Rita Mureșan, citată de Ciao.ro.

Ea este românca cu ”ochi de husky”, care contrariază Tiktok. Toți cred că are lentile, dar o suferință îi face ochii să ... Kevin Costner, actorul din Yellowstone, divorțează de a doua soție. De ce a cerut divorțul Christine Baumgartner...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x