S-a pozat în dormitor și a făcut senzație! Ruby, cea mai îndrăzneață poză de până acum. Ce au observat fanii imediat

Fanii s-au putut bucura de imagini mai mult decât generoase atunci când celebra cântăreață Ruby a postat pe contul său de Instagram poze îndrăznețe realitate în pat.

Ruby a făcut de curând senzație cu o poză îndrăzneață postată pe Instagram, realizată în timp ce stă în pat

sursa foto: Instagram

Ruby este una dintre cele mai apreciate și urmărite cântărețe din România, aceasta având în prezent aproximativ un milion și jumătate de persoane care i-au dat follow pe Instagram.

Fiecare fotografie, clip video sau story devine instant viral și adună mii de aprecieri și numeroase comentarii, semn că artista știe cum să își surprindă fanii.

Ruby s-a fotografiat în pat, într-o ipostază ce i-a lăsat tatuajele la vedere

Ruby, pe numele său aderat Ana Claudia Grigore, s-a născut în data de 28 ianaurie 1989 la Medgidia, dar a urmat cursurile liceului de muzică „Dinu Lipatti” din Capitală, la secția de „Arta actorului”. A lucrat o vreme în domeniul jurnalismului și chiar s-a înscris la facultatea de Jurnalism.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

Totuși, marea sa pasiune, mai mare decât actoria, a fost dintotdeauna cântatul. Acesta și-a făcut debutul într-un club din Germania, devenind astfel prima cântăreață din România care s-a lansat în străinătate. În 2010 a lansat primul său disc single, numit „Touch Me”, care a făcut senzație în Turcia.

citește și: Ruby, schimbare de look. Ce și-a făcut la păr i-a uimit pe fani:"Cea mai frumoasă femeie din România!"

Au urmat apoi și alte piese de succes peste hotare și abia în 2011 Ruby a decis să înceapă colaborările cu o casă de producție din România.

Au urmat apoi piesele „Party Hard” și „Miracle of Love”, dar adevăratul succes a venit în 2012, odată cu lansarea piesei „Stinge lumina”. Puțini știu însă că melodia a fost produsă de Alex Velea! Un alt succes răsunator al artistei a venit odată cu lansarea melodiei „Nu pune la suflet”, în colaborare cu What's Up. În prezent, piesa are mai bine de 35 de milioane de vizualizări și a stat mult timp în topurile muzicale din România.

În 2015, Ruby lansează un alt hit de succes, de data aceasta împreună cu bunul său prieten, Dorian Popa. Piesa „Bună, ce mai zici?” ajunge în doar trei săptămâni să aibă mai bine de zece milioane de vizualizări pe YouTube.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a reușit să-l înfurie pe Nea Marin cu gestul său! „Nu l-am văzut în viața mea așa nervos”

În prezent este într-o relație cu Adrian Robert Grigoriță, alături de care a participat la reality-show-ul „Asia Express” sezonul 2, de la Antena 1.

De asemenea, pe Ruby am putut s-o vedem recent și în emisiunea „Poftiți la circ”, cu Nea Marin.

Ruby a făcut de curând senzație cu o poză îndrăzneață postată pe Instagram, realizată în timp ce stă în pat, la primele ore ale dimineții. Ceea ce au observat fanii imediat au fost tatuajele vedetei, dar și superbul corp de zeiță.

Ultimele știri