Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Brenda din Beverly Hills are cancer în stadiul patru. Shannen Doherty, primele declarații: ”Boala a recidivat. Nu știu câte zile mai am!”

Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul pe care l-a interpretat în serialul Beverly Hills 90210, trece prin momente cumplite, întrucât cancerul i-a revenit, la trei ani de când intrase în remisie. 

Brenda din Beverly Hills are cancer în stadiul patru. Shannen Doherty, primele declarații: ”Boala a recidivat. Nu știu câte zile mai am!”

Actrița în vârstă de 48 de ani a făcut anunțul sfâșietor în direct, la ”Good Morning America”, unde a vorbit despre starea ei de sănătate.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2015, iar doi ani mai târziu, după numeroase ședințe de chimioterapie, boala a intrat în remisie.

A murit Luke Perry, "Dylan" din serialul "Beverly Hills 90210"! Ce spunea Shannen Doherty despre prietenul și colegul ei

La începutul acestui an, însă, boala a revenit mai agresivă ca niciodată. Inițial, actrița a vrut să păstreze totul secret, însă în urmă cu puțin timp, ea a decis să dezvăluie că suferă de cancer în stadiul patru.

”Nu știu câte zile sau săptămâni mai am. Cancerul meu a revenit și e în stadiul patru. Sunt înfricoșată.”, a mărturisit ea. De asemenea, ea a mărturisit că cea mai mare provocare pentru ea a fost să-i spună mamei și soțului ei că boala a recidivat: ”Mama e o ființă extrem de curajoasă. La fel și soțul meu, însă îmi fac griji pentru el.”, a mărturisit ea printre lacrimi.

Această veste teribilă vine la aproape un an de zile de când Luke Perry, interpretul personajului Dylan din cunoscutul serial „Beverly Hills 90210”, a murit în urma unui accident vascular cerebral, scrie TMZ. Actorul avea 52 de ani.

Actrița Shannen Doherty din ''Beverly Hills 90210'' trece prin momente cumplite. Tumoarea de care suferă s-a extins

Shannen s-a luptat cu cancerul la sân din 2015 până în 2017, când boala a intrat în remisie. A făcut chimioterapie şi radioterapie, care au stors-o de puteri. În urmă cu câteva luni, însă, ea era fericită că a scăpat complet de crunta maladie. Shannen a fost căsătorită cu Ashley Hamilton, între 1993-1994, Rick Salomon, între 2002-2003 şi din 2011 este măritată cu Kurt Iswarienko, dar nu a făcut copii. Are o avere de 10 milioane de dolari.

Recomandari