Antena Căutare

Soția lui Vali Vijelie, prima reacție după ce cântărețul a fost surprins cu o altă femeie: „Stau cu el pentru confortul financiar”

Carmen Rusu a reacționat la imaginile apărute cu soțul ei, în preajma unei femei misterioase. Soția lui Vali Vijelie a sugerat că drumurile lor s-au separat. Iată declarațiile total neașteptate!

Soția lui Vali Vijelie, prima reacție după ce cântărețul a fost surprins cu o altă femeie: „Stau cu el pentru confortul financiar” Galerie
Soția lui Vali Vijelie, prima reacție după ce cântărețul a fost surprins cu o altă femeie: „Stau cu el pentru confortul financiar” | Captură Facebook

Vali Vijelie a fost surprins, la ceas de seară, alături de o brunetă misterioasă, cu care s-a întâlnit într-o benzinărie din zona Fântâna Miorița. Cei doi au mers apoi într-un complex rezidențial, de unde nu au mai ieșit, potrivit Cancan.

După imaginile care l-au dat în vileag pe cântărețul de manele, Carmen Rusu, soția acestuia, fost contactată de către jurnaliștii de la Fanatik, pentru o primă reacție. Inițial, femeia nu a dorit să facă declarații. Ulterior, ea a revenit cu explicații, unele total neașteptate. Iată ce a spus!

Citește și: Vali Vijelie, prins în ofside de paparazzi. În ce ipostaze a fost fotografiat alături de o femeie misterioasă

Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a reacționat după ce manelistul a fost surprins cu o altă femeie

Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a reacționat după ce cântărețul de muzică de petrecere a fost surprins în compania unei alte femei.

Contactată de către jurnaliștii de la Fanatik, soția lui Vali Vijelie a refuzat inițial să comenteze imaginile care îl surprind pe soțul ei în timpul unor gesturi mai mult decât amicale cu o altă femeie. Ea a ”pasat” telefonul lui Vali Vijelie, argumentând că el este protagonistul acestei povești.

„Ce declarație să spun, să dau eu? Nu eu sunt în acele imagini. Vi-l dau pe soțul meu.” a fost prima reacție a lui Carmen Tănase. Pe urmă, Vali Vijelie s-a apărat și a spus că imaginile nu sunt adevărate: „Totul este fake”, au fost declarațiile lor, potrivit sursei citate.

Ulterior, Carmen Rusu a revenit cu noi precizări și a insinuat că drumurile lor s-au separat, dar vor continua să locuiască sub același acoperiș pentru confortul financiar și pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil, fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el!”, a mai spus Carmen Rusu pentru Fanatik.

Nu este prima dată când căsnicia lui Vali Vijelie este tulburată de un episod de infidelitate

Conform Cancan, Vali Vijelie nu ar fi la prima abatere. Potrivit jurnaliștilor de la site-ul monden, ani de zile, cântărețul de muzică de petrecere s-a ”împărțit” între soția sa, Carmen Rusu, și diverse amante. De fiecare dată, ea a închis ochii la infidelitățile soțului.

Vali Vijelie este însurat de 28 de ani cu Carmen Rusu, iar la începutul anului 2024 preciza că infidelitatea există în orice mariaj, doar că unii bărbați își asumă, în timp ce alții nu. Artistul mai are doi băieți dintr-o altă relație.

„Știi că e o vorbă: care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt. Din punctul meu de vedere noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc. Tu din ce categorie faci parte? Vezi ce înseamnă tăcerea? Are un răspuns! Și de aici vine vorba!”, a spus Vali Vijelie într-o emisiune, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: De ce nu își dorește Vali Vijelie o carieră artistică pentru fiica lui. Motivul pentru care nu vrea ca fata să îi calce pe urme

Selly a scos din buzunar 2,5 milioane de dolari pentru Travis Scott! Unul dintre cei mai mari artiști ai lumii va cânta ... De ce nu s-a păstrat tradiția regală cu noul portret de ziua Prințului Louis. Micuțul a împlinit astăzi 6 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x