Căutare Live

Oana Roman, primul interviu după împăcarea cu Marius Elisei. Care a fost, de fapt, motivul despărţirii

Oana Roman a oferit primul interviu după împăcarea cu Marius Elisei. Care a fost motivul despărţirii, dar şi ce îşi doreşte vedeta de la anul acesta.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

După ce a anunțat că se desparte de șoțul său, Oana Roman a petrecut revelionul alături de Marius Elisei. Aceasta a spus că este de părere că se află pe un drum care duce în direcția cea bună.

„Ne-am gândit fiecare ce are de făcut, pe ce drum trebuie să mergem și încercâm amândoi să facem eforturi pentru a fi o familie”, a spus Oana Roman.

Aceasta a ținut să sublinieze faptul că nu vrea să vorbească mai mult despre cele întâmplate în mariajul ei și despre problemele în ultima vreme.

Vezi materialul video pentru mai multe detalii

Sursa: Star Matinal

Citește și: Fiica Oanei Roman, internată de urgență la spital! Ce diagnostic a primit: „Nu a cedat la niciun medicament!”

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri