Antena Căutare

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Când își va relua Prințesa de Wales îndatoririle regale

După ce la finalul lunii martie Kate Middleton anunța că se retrage de la îndatoririle regale pentru că a fost diagnosticată cu cancer, acum la Palatul Buckingham se vorbește despre revenirea Prințesei de Wales.

colaj kate middleton si printul william si copiii lor Galerie
Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer la începutul primăverii acestui an, după ce în luna ianuarie a fost supusă unei intervenții chirurgicale în zona abdomenului. | Profimedia

Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer la începutul primăverii acestui an, după ce în luna ianuarie a fost supusă unei intervenții chirurgicale în zona abdomenului.

Kate Middleton, în vârstă de 42 ani, nu a mai fost văzută în public de atunci și s-a retras de la îndatoririle regale pentru a primi tratamentul necesar.

Când își va relua Kate Middleton îndatoririle regale

Ea a serbat zilele de naștere a fiului ei Prințul Louis și a fiicei sale Prințesa Charlotte în deplină discreție, în liniște în sânul familiei.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Secretul pe care Prințul William l-a păstrat față de Kate Middleton timp de ani de zile. Despre ce e vorba

Chiar ea a fost cea care le-a făcut noile portrete care sunt publicate anual cu membrii familiei regale de zilele lor de naștere.

Recent, prințul William a discutat cu un specialist de la Spitalul Comunitar St. Mary din Marea Britanie despre starea de sănătate a soției sale.

Potrivit spuselor viitorului rege, starea de sănătate a lui Kate Middleton se îmbunătățește. Prințesa de Wales urmează în prezent ședințe preventive de chimioterapie.

Chiar dacă oficialii casei regale a Marii Britanii nu au divulgat despre ce formă de cancer este vorba, dar dignosticul primit este strâns legat de operația suferită de Kate Middleton în ianuarie 2024.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc astăzi 13 ani de căsnicie. Ce fotografie a apărut pe contul lor de Instagram

Prințesa de Wales a declarat atunci că știe că e pe mâini bune și are încredere în echipa medicală care o tratează.

Noile informații de la Palatul Buckingham arată că Prințesa de Wales nu se va întoarce la îndatoririle sale regale mai devreme de finalul anului 2024 pentru a primi toate îngrijirile de care are nevoie ca să se refacă.

Deși nu își va relua curând îndatoririle regale, Kate Middleton dorește să supravegheze îndeaproape unele proiecte la care începuse să lucreze.

„Munca proiectelor Prințului și Prințesei este întotdeauna în desfășurare. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul”, spune purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

Citește și: Prințesa Charlotte, portretul adorabil publicat chiar de ziua ei, la 9 ani. Ce detaliu au observat experții regali

„Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta este un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici”, a mai fost mesajul transmis de un consiler regal.

Din nefericire, Kate Middleton va rata mai multe evenimente și nunți regale anul acesta, dar starea ei de sănătate este prioritară în contextul actual.

Cât cere Lavinia Pîrva pentru un concert de 45 de minute. Soția lui Ștefan Bănică are din ce în ce mai multe evenimente... Nicoleta Nucă s-a despărțit de iubitul ei cu care a format un cuplu timp de 7 ani. Cei doi aveau planuri serioase de căs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x