Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 19. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 19 al super emisiunii digitale „Speak @ cuțite”, coprezentatorul frumoasei Gina Pistol a decis să găsească răspunsuri la întebările trimise de fanii emisiunii „Chefi la cuțite”!

Speak în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9, stând pe scaun și mirandu-se Galerie
Episodul 19 din emisiunea digitală „Speak @ cuțite” a adus fanilor dezvăluiri de senzație | Antena 1

La finalul unei ediții savuroase din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak a decis să se strecoare în culise ca să afle detalii surprinzătoare.

De data aceasta, îndrăgitul artist a făcut un Live prin intermediul căruia i-a încurajat pe fani să spună ce informații doresc să afle, dar și la ce întebări așteaptă un răspuns.

"Speak @ cuțite" aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Am aflat că simpaticul Cătălin Scărlătescu nu și-ar dori să participe vreodată la emisiunea „Asia Express”, show-ul pe care a reușit să îl câștige colegul său de platou, Sorin Bontea, în echipă cu Răzvan Fodor. Se pare că juratul „Chefi la cuțite” are anumite sensibilități ce îl fac să nu fie un mare fan al curselor contra cronometru. Totuși, acesta are o imensă pasiune pentru călătorii și, potrivit dezvăluirilor făcute, sunt puține țările în care încă nu a ajuns.

De asemenea, Speak a fost din nou fascinat de burtica de gravidă a frumoasei Gina Pistol și chiar și chefii au dezvăluit că, de când e însărcinată, toată lumea se simte fabulos pe platourile de filmare ale îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Preotul Florin Danu a adus chefilor o rețetă specială de pe Muntele Athos! Ce a dezvăluit

Fanii nu s-au oprit aici și au dorit să afle cât mai multe detalii despre bucătarii lor preferați. Impresionant este faptul că Florin Dumitrescu s-a apucat de bucătărie la 14 ani cu scopul de-a munci o vreme pentru a avea bani de mers la mare, însă abia peste 12 ani a apucat să facă acest lucru, fiindcă acesta și-a dedicat tot timpul carierei sale.

speak si florin dumitrescu in culisele chefi la cutite

Florin Dumitrescu a făcut o dezvăluire neașteptată despre copilăria sa

Nici la Cătălin Scărlătescu povestea nu e una mai puțin surprinzătoare, căci juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a crescut în bucătărie, printe bucătari, la propriu!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hai să (re)vezi aici episodul 18 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x