Antena Căutare

Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022. Dorian Popa și Chelutu, roast de senzație. Câinele l-a mușcat pe Șerban Copoț

Dorian Popa a urcat pe scena Stand-Up Revolution Celebrity și a provocat hohote de râs. Alături de el a fost Chelutu, care i-a lăsat o amintire lui Șerban Copoț. În culise, în timp ce vedeta vorbea cu prezentatorii show-ului, câinele l-a ”mușcat” pe colegul Ilonei Brezoianu.

colaj de imagini cu dorian popa, chelutzu, ilona brezoianu si serban copot Galerie
Dorian Popa a urcat pe scena Stand-Up Revolution Celebrity și a provocat hohote de râs. Alături de el a fost Chelutzu, care i-a lăsat o amintire lui Șerban Copoț. În culise, în timp ce vedeta vorbea cu prezentatorii show-ului, câinele l-a ”mușcat” pe colegul Ilonei Brezoianu. | Antena 1

”Am să intru direct în pâine. Mă aflu în această seară alături de voi pentru că producătorii Stand-Up Revolution au considerat că emisiunea mai are nevoie și de câte o glumă proastă... și Iulia Albu nu poate să vină de mai multe ori.”, a zis Dorian Popa când wall-ul era coborât.

Dorian Popa a făcut show pe Stand-Up Revolution Celebrity, pe 28 noiembrie 2022

Jurații Stand-Up Revolution și-au dat seama despre ce vedetă este vorba. ”Îi văd strălucirea dinților și prin zid”, le-a spus Dan Badea colegilor săi.

Dorian Popa și-a continuat numărul de stand-up: ”Nu prea le am eu cu umorul, dar zis totuși să vin că poate ajung în Finală. Tot așa am făcut și la școală, undeva prin clasa a 8-a... n-am mai ajuns pe acolo, dar uite așa am terminat și o facultate. E greu când îți place mai mult fizicul decât fizica. (...)

Am auzit că vă plac glumele proaste, așa că uitați-vă la mine. Adică așa am vrut eu să arăt. S-a vorbit o grămadă despre faptul că mi-am pus fațete. Fraților, cea mai bună investiție ever. Sunt mai faimoase decât mine. Marketing pur. Mi-am operat și nasul ca să respir, dar nu s-a înțeles chestia asta. Aici am avut o concurență foarte mare, sunt atâtea nasuri celebre pe la noi încât și Pinocchio s-a enervat.”

Dorian Popa l-a avut alături pe Chelutu. Câinele l-a ”mușcat” pe Șerban Copoț în culise

”Am o surpriză mică pentru voi. Imediat”, le-a zis Dorian Popa juraților după ce și-a terminat roastul. Maria Popovici a fost foarte încântată: ”Chelutuuu. E Chelutu aici. Nu cred.”

Mai târziu, Dorian Popa a explicat prezența câinelui: ”Știți de ce a venit Chelutu la Stand-Up Revolution?! Pentru că a auzit numărul care i-a fost dedicat în întregime lui, în acest sezon. A zis să vină în semn de recunoștință pentru că i-a plăcut foarte mult și vă felicită pentru treaba pe care o faceți. Ne-am distrat, și eu și el, copios și am zis ”hai, mă, să vină și el. Să nu rateze scena”.

Ajuns în culise, Chelutu a reușit să-l sperie pe Șerban Copoț. În timp ce Dorian Popa discuta cu Ilona Brezoianu, câinele a început să latre pe Șerban Copoț, pe care l-a mușcat de încălțări și l-a tras de pantaloni.

”Ce ai, mă, cu mine?”, a sărit Șerban. Dorian i-a explicat: ”Ai făcut cu mâna spre mine. Gata, iubirea lui tata. Știi care e faza?! Problema e că el are fața asta atât de dulce și oamenii cred că asta cu ”bă, nu atinge că mușcă” e o chestie de vedetism. El mușcă, a făcut-o și la televizor. Până acum era doar pe Youtube”.

Program Antena 1 pe 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie 2022

De pe 28 noiembrie 2022, Antena 1 sărbătoreşte în familie cu patru ediţii speciale de roast. Luni se difuzează Stand-Up Revolution – Celebrities Twist și în următoarele zile, pe 29 noiembrie, 30 noiembrie și 1 decembrie, Râzi cu ROaST de ziua noastră, Râzi cu ROaST de Sărbătoare, România, respectiv râzi cu ROaST.

Pe 28 noiembrie, de la 20:30, cel mai urmărit show culinar din România, Chefi la cuţite, duce emoţiile şi orgoliile la cele mai înalte grade, într-un maraton de 4 ediţii consecutive la finalul cărora, pe 1 decembrie, telespectatorii Antena 1 vor afla în ce sclipiri preţioase va străluci marea finală și numele marelui câștigător de anul acesta. Mai multe detalii AICI.

Nicoleta Luciu, Cuza, Dorian Popa și Cătălin Cazacu, printre vedetele care îi vor lua la roast pe jurații Stand-Up Revol... Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022. Nicoleta Luciu le-a luat la roast pe blonde: ”Ai ceva cu ele?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x