Antena Căutare

„Ați fost inteligenți”. La ce truc au apelat Emi și Cuza pentru transformarea din Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20

Emi cu Cuza și-au depășit limitele cu transformarea în Chris Brown și Busta Rhymes din Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20.

emi si cuza la in finala te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
La ce truc au apelat Emi și Cuza pentru transformarea din Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20 | Antena 1

Emi și Cuza au dat o adevărată „lecție de respirație” în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20. Cei doi s-au transformat în Chris Brown și Busta Rhymes și au impresionat prin cât de mult s-au apropiat de referință, deși nu au avut o misiune ușoară.

La ce truc au apelat Emi și Cuza pentru transformarea din Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20. Ce a remarcat Andreea Bălan la momentul lor

Emi și Cuza au reușit să impresioneze jurații cu transformarea lor din Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20. Concurenții și-au depășit propriile limite, iar momentul lor a fost demn de ultima gală din acest sezon.

Finaliștii Te cunosc de undeva! au cântat cu o rapiditate de 6 cuvinte pe secundă și au dansat și i-au surprins pe toți. Astfel, Andreea Bălan a ținut să îi complimenteze pentru modul în care au tratat această provocare și au reușit să își pună în valoare talentul.

În timp ce Cuza a ales partea cu mai mult cântat, Emi a ales să se miște mai mult și a executat coregrafia perfect. Jurata, însă, nu ar fi putut să urmărească fiecare mișcare a concurenților dacă nu s-ar fi bucurat de ajutorul tabletelor furnizate de DIGI.

„Cum la ei a fost un moment de emoție, la voi a fost atenția, să fiți ceasornic. Asta a fost tema actoricească. Atitudinea față de text. Ați avut un sezon cu un început mai greu”, a comentat Cristi Iacob.

„Mi-a plăcut că ați fost smart și șmecheri. Emi a fost Chris Brown pentru că el dansează mai bine decât Cuza. Îmi place că ați schimbat. Mă așteptam să fie Cuza Christ Brown și mă gândeam: Aoleu, cum o să danzeze, aoleu aoleu. Dar când a venit Emi și a început să danseze am zis am zis: „Hai că e bine”. Când a venit Emi și a dansat, au fost smart. Tu ai dansat bine cu rimele, Cuza. A fost moment de finală!”, sa spus Andreea Bălan.

„Câte am de spus! Cuza chiar dansezi mai slab decât Emi? La detalii? Aglomerația voastră a fost fantastică. Gesturile lui Emi. Apreciez toate astea. E foarte greu!”, a adăugat și Mihai Petre.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20

Cele 8 echipe de artişti ale sezonului cu energie la puterea 20 – finaliști și nefinaliști – au transformat gala finalei Te cunosc de undeva! într-una cu totul şi cu totul specială. Iar punctele oferite de jurați, concurenți și de către cei din public au fost pe măsură. După ce s-au făcut toate calculele, a venit și anunțul mult așteptat: Ilona şi Ristei și-au adjudecat trofeul sezonului 29 al transforming show-ului și premiul de 15.000 de Euro.

Deciziile desemnării câștigătorilor au fost grele pentru toate părțile implicate: jurați, concurenți și publicul spectator. Toate echipele au făcut o treabă fenomenală, dar una singură a plecat acasă cu trofeul sezonului şi premiul în valoare de 15.000 de Euro.

În clipa în care prezentatorii Te cunosc de undeva! au anunțat cine sunt câștigătorii trofeului acestui sezon și, totodată, ai cecului în valoare de 15.000 de Euro, cei doi artiști s-au îmbrățișat și s-au felicitat unul pe celălalt. Cu ochii în lacrimi, Ilona a mai putut doar să spună: „Mă bucur foarte tare, sunt foarte emoţionată! Şi vă mulţumim tuturor că ne-aţi votat!”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii Vineri, 26.07.2024, 09:11
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x