Căutare Live

Emi, de la Noaptea Târziu, a rămas fără voce chiar înainte de prima gală Te cunosc de undeva!

Chiar înainte de filmările pentru prima gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, Emi, partenerul lui Cuza pe scena transforming show-ului de la Antena 1, a rămas fără voce.

Emi, de la Noaptea Târziu, a rămas fără voce chiar înainte de prima gală Te cunosc de undeva!

Antena 1

Cu doar trei zile înainte de înregistrarea primei gale a celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, Cuza s-a prezentat la antrenamentele de canto singur.

Emi de la Te cunosc de undeva a rămas fără voce chiar înainte de prima gală

Artistul de la Noaptea Târziu s-a văzut nevoit să îi povestească profesorului de canto, Crina Mardare, motivul: „Sunt singur! S-a îmbolnăvit copilul! I-aţi dat o piesă grea şi i-au rămas cuvintele în gât!”, a mărturisit el amuzat. În acelaşi stil a tratat situaţia şi Emi: „M-am trezit cu <îngâtită severă>!”, iar Cuza a completat imediat: „Dacă, Doamne fereşte, moare, trebuie să îmi fac alt prieten!”.

Cum s-a descurcat Emi, dacă a reuşit sau nu să treacă peste problemele cu vocea pentru a putea duce la bun sfârşit momentul lor din deschiderea celui mai nou sezon Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind prima gală a transforming show-ului, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și: Maria Buză şi Paula Chirilă, speriate de acelaşi moment la Te cunosc de undeva! „Pur şi simplu mi se face rău, mă ia leşinul!”

Când începe emisiunea Te cunosc de undeva, sezonul 17, la Antena 1

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

„Sezonul 17 vine cu un bonus: dublu sau nimic, iar asta o vor demonstra din plin cei 16 concurenţi! Trebuie să vă mărturisesc o întâmplare recentă, care m-a bucurat nespus. Vorbeam cu un bun prieten, regizor spaniol, care, culmea, regizează acest show, Tu cara me suena, în Spania şi îmi spunea de longevitatea show-ului la ei, respectiv 8 sezoane. Nu am putut să nu îi spun că noi filmăm deja sezonul 17!”, a povestit Cristi Iacob, care a mai completat: „Ne bucurăm de o longevitate fabuloasă, de un show iubit de o ţară întreagă, aşa că abia aşteptăm revenirea pe micile ecrane!”.

Citește și: Romică Ţociu a renunţat la mustaţă, pentru a patra oară în viaţă, la Te cunosc de undeva!„Mă latră câinele, nu mă mai recunoaşte!”

„La cum a debutat sezonul 17 pentru noi, căci am filmat deja câteva ediţii şi putem avea o privire de ansamblu, mi se pare a fi unul dintre cele mai tari sezoane de până acum, având în vedere că avem concurenţi la dublu, spectacol la dublu, emoţie la dublu. Aşadar, niciun artist nu va fi <de capul lui>, ci doi câte doi se vor ridica unul pe celălalt sau se vor trage în jos, în funcţie de ce a decis ruleta că li se <potriveşte> mai bine! Aşadar vom avea 16 artişti la canapea, lucru deloc uşor pentru noi, juraţii, care am rămas aceiaşi patru!”, a dezvăluit Aurelian Temişan, cel care în fiecare sâmbătă va puncta întregul show al concurenţilor.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea din 30 aprilie, de la ora 20:00, în prima ediție a celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Florin Ristei, la Te cunosc de undeva!: „Dacă nici eu nu mai sunt simbolul feminităţii în emisiunea asta, nu ştiu cine m... Alexia şi Dima, transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thriller la Te cunosc de undeva!...
Ultimele știri
x