Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Momente de senzație în cea de-a 13-a ediție a transformărilor de la Te cunosc de undeva! Energia, mișcările senzaționale și emoțiile mari au marcat fiecare moment

Cei 12 concurenți ai actualului sezon „Te cunosc de undeva!” s-au epilat și pensat, și-au pus peruci, chelii și barbă falsă, pantofi cu tocuri înalte, fuste scurte și ciorapi fini, lentile de contact și unghii false ca să intre în pielea personajelor pe care le vor puncta jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan în cea de-a 13-a ediție a transformărilor.

Transformări Te cunosc de undeva

Barbara Isasi a interpretat-o pe Christina Aguilera și cu siguranță acest lucru i-a ieșit senzațional. Momentul său a fost unul incredibil, plin de energie, dans, iar vocea sa a răsunat în tot platoul.

Piesa "Show me how you burlesque" a artistei americane a fost pusă în valoare de vocea puternică a Barbarei, iar cu siguranța juriul a rămas impresionant.

Citește și: Mișcări din șold și voie bună! Christina Aguilera interpretată de Barbara Isasi a sunat SENZAȚIONAL

Alex și Monica Anghel au interpretat piesa „Spune-mi” , una dintre cele mai cunoscute melodii din ultimii 20 de ani atât pentru modul excepţional în care a fost interpretată, cât şi pentru mesajul cu o deosebită încărcătură emoţională pe care îl transmit versurile.

Atât prezentatorii emisiunii, cât și cei patru jurați au cântat împreună cu Alex și Monica Anghel, piesa cu care mulți dintre aceștia au copilărit și trăit.

Citește și: Ți se face pielea de găină! Alex și Monica Anghel se tranformă în Ștefan Bănică și Monica Anghel și interpretează piesa „Spune-mi”

Grigore Gherman e pus pe distracție, iar acest lucru se vede cu siguranță. Artistul s-a transformat în Cornelia Catanga și a interpretat piesa „Aș munci la plug și coasă” , iar această transformare i-a priit, cu siguranță.

Acesta a fost însoțit de către taraful Silvian Voicu, cărora le mulțumim pentru ajutorul oferit, iar jurați au fost impresionați de transformarea acestuia.

Citește și: Transformare senzațională! Grigore Gherman o interpretează pe Cornelia Catanga. Nu ai cum să stai jos

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în această seară în Raj Kapoor și Nargis, protagoniștii filmului indian „Vagabondul” și intepretează piesa „Suntem îndrăgostiți”.

Dacă pentru Liviu Vârcea transformarea nu pare atât de dificilă sau greu de realizat, colegul său, Andrei Ștefănescu a fost nevoit să accepte personajul feminin, iar acest lucru nu a fost deloc ușor.

Citește și: Cu totul și cu totul impresionant! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu ne plimbă pe tărâmuri indiene! Raj Kapoor și Nargis în platoul Te cunosc de undeva

Bella Santiago are parte de o transformare incredibilă în aceasta ediție a emisiunii Te cunosc de undeva. Va reuși aceasta să impresionaze juriul cu piesa artistei americane, Eta James.

Fără ajutorul baletului, recuzită și fără alte artificii de scenă, Bella Santiago a impresionat juriul cu o melodie foarte cunoscută din repertoriul artistei americane Eta James, Purple Rain.

Citește și: Vocea Bellei Santiago sună SUPERB! Artista s-a transformat în Eta James și a făcut spectacol fără balet și recuzită

Transformare incredibilă pentru Cezar Ouatu și Șerban Copoț, cei doi au făcut senzație pe scenă, iar acest lucru s-a văzut cu siguranță!

Cezar Ouatu și Șerban Copoț au interpretat “The old town road”, un mega-succes al acestui an al artiștilor Lil Nas X și Billy Ray Cyrus. Piesa artiștilor americani este cunoscută de către toată lumea.

Citește și: Au făcut senzație! Șerban Copoț și Cezar Ouatu au interpretat una dintre cele mai cunoscute piese din acest an și le-a ieșit INCREDIBIL

Diana Matei ne trimite înapoi în timp, în anii 1980 cu piesa „Noapte, fată cu cercei de smoală”. Vocea artistei se potrivește perfect și crează atmosfera perfectă pentru o întoarcea în timp.

Artista s-a bucurat în această ediție de regalitatea, talentul și succesul celebrei interprete Angela Similea.

Citește și: O voce incredibilă! Diana Matei ne trimite cu gândul în anii 1980! Artista se transformă în Angela Similea.

Transformare incredibilă pentru Ada și Cornel Palede, cei doi s-au întors în timp, în anii 1940 și au înterpretat piesa „The lady is a Tramp”.

Fără orchestră, balet sau rechiză și doar cu vocile, cei doi au reușit să impresioneze jurații, dar și concurenții și să creeze un cadru unic.

Citește și: Ada și Cornel Palade, transformare de senzație! Cei doi s-au transformat în Tony Bennett & Lady Gaga

Cu ajutorul baletului și cu haine pe măsură, Sorana a creat o atmosferă tipic americană și s-a transformat în artista de origine americană Katty Perry.

Sorana Mohamad o va imita pe Katty Perry, cu unul dintre cele mai recente hituri ale artistei „Never really over”.

Citește și: Moment plin de energie! Sorana Darclee se transformă în Katy Perry și cântă unul dintre cele mai recente hituri

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro