Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Transformare senzațională! Grigore Gherman o interpretează pe Cornelia Catanga. Nu ai cum să stai jos

În ediţia a 13-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Grigore Gherman se transformă în Cornelia Catanga și cântă piesa "Aș munci la plug și coasă".

Transformări incredibile la Te cunosc de undeva

Grigore Gherman e pus pe distracție, iar acest lucru se vede cu siguranță. Artistul s-a transformat în Cornelia Catanga și a interpretat piesa „Aș munci la plug și coasă” , iar această transformare i-a priit, cu siguranță.

Acesta a fost însoțit de către taraful Silvian Voicu, cărora le mulțumim pentru ajutorul oferit, iar jurați au fost impresionați de transformarea acestuia.

„Bine Grigore, bine” , a fost lăudat acesta.

Vezi momentul:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro