Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Vocea Bellei Santiago sună SUPERB! Artista s-a transformat în Eta James și a făcut spectacol fără balet și recuzită

În ediţia a 13-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Bella Santiago se transformă în Eta James și cântă piesa "Purple rain".

Transformări incredibile la Te cunosc de undeva

Bella Santiago are parte de o transformare incredibilă în aceasta ediție a emisiunii Te cunosc de undeva. Va reuși aceasta să impresionaze juriul cu piesa artistei americane, Eta James.

Fără ajutorul baletului, recuzită și fără alte artificii de scenă, Bella Santiago a impresionat juriul cu o melodie foarte cunoscută din repertoriul artistei americane Eta James, Purple Rain.

Vocea Bellei Santiago a sunat excepțional pe piesa artistei americane, Eta James, iar juriul a rămas impresionat. „Wow” , a fost reacția unui jurat.

Vezi momentul:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro