Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Ada și Cornel Palade, transformare de senzație! Cei doi s-au transformat în Tony Bennett & Lady Gaga

În ediţia a 13-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Ada și Cornel Palade se transformă în Tony Bennett și Lady Gaga și cântă piesa "The lady is a tramp".

Transformări incredibile la Te cunosc de undeva

Transformare incredibilă pentru Ada și Cornel Palede, cei doi s-au întors în timp, în anii 1940 și au înterpretat piesa „The lady is a Tramp”.

Fără orchestră, balet sau rechiză și doar cu vocile, cei doi au reușit să impresioneze jurații, dar și concurenții și să creeze un cadru unic.

Ada și Cornel Palade vor interpreta “The Lady is a Tramp”, o celebră piesă din anii ’40, transformați în Lady Gaga și Tony Bennett.

Vezi momentul aici:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro